Sør-Rogalandsgruppa: Vi inviterer til sommertur til Ølberg camping 28. til 30 juni

Sør-Rogalandsgruppa inviterer til sommertur til Ølberg camping 28. - 30. juni. Det blir i hovedsak telttur, men campingvogn og bobil er også lov. Vi skal bade, lage sandslott, grille, leke, fiske krabbe og mye, mye mer. Dette blir gøy! 

Sør-Rogalandsgruppa ønsker velkommen til telttur på Ølberg camping 28. til 30. juni

Her blir det bading, grilling, lek med nye venner, og ikke minst soving i telt. Det blir spennende!

Kom og bli med!

Aktiviteten passer for alle som vil gi barna sine et slikt herlig sommerminne.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Bading, krabbefiske, grilling, bygging av sandslott og brødsmuler i soveposen. Dette er norske sommerminner som vi gjerne vil tilby våre familier.

Kom og bli med på telttur til Ølberg helgen 28. til 30 juni. For barn er det eksotisk og spennende å overnatte i telt.

Oppmøteplass: Ølberg Camping 28. juni, mellom 17.00 – 18.00

Vi starter fredagen med rigging av teltplass. Dette gjør vi først, så er alt klart for to netter i telt.

Vi ordner varm grill til felles hygge hver kveld, og lavvo ved evt. dårlig vær. Turen blir gjennomført uansett vær. Vi har bestilt FIIINT!

På fredagen blir grillen tent ca 18.00 og denne kvelden byr Enestående familier på grillmat (Gi beskjed om evt. allergier). Resten av helgen må familiene holde sin egen mat.

Programmet ellers vil selvfølgelig bestå av bading, lek i sanden, «tøysing» i telt og soveposer, krabbefiske, felles-leker, lommelykt-tur i bunkersene og mye annet gøy. Ta gjerne med spade, spann, badminton, kubb, frisbee eller andre strandleker om du har.

Vi presiserer at familiene til enhver tid på dette arrangementet, har ansvar for sitt eller sine barn. Vi må passe godt på, og ha gode felles regler, for dette er nær sjøen med drukningsfare. Det er greit å ha med redningsvest, om dere har en slik.

Det blir et enkelt program, med felles måltider, felles leker, felles leggetider m.m. Dette aksepterer familiene når de tar imot plass på denne turen. Vi forventer at de som er med på denne turen, er med hele helgen.

Du må selv komme deg til Ølberg camping, og ordne deg telt og annet nødvendig utstyr til turen. Sjekk med venner, familie eller frivillighetssentralen/frilageret hvis du trenger å låne eller leie utstyr.

(Det er mulighet for strøm til teltplassen.)

Det finnes kiosk på området. Den bruker vi IKKE, i solidaritet med de familiene som ikke har mulighet til å handle her. Lørdagsgodt blir popcorn til alle på bålpannen.

Ølberg er et spennende område med fiskehavn, sandstrand, bunkerser fra krigen, frisk sjø, steinstrand, masse fugl- og dyreliv m.m. Her blir det mange muligheter for lek, moro og turer langs sjøen.

Vi gleder oss

Sommerhilsen fra Vibeke, Lene og Rigmor

Ta med: Telt, sovepose og liggeunderlag eller noe annet å sove i, mat for hele helgen, strandleker, lommelykt, badetøy, skift og litt for å gjøre helgen komfortabel.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen som sier at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det er som vanlig kun anledning til å melde på seg selv og egne barn.

15. juni vil de som får plass, få beskjed.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen ledere Vibeke, Lene og Rigmor

IOGTs Enestående familier, Sør-Rogalandsgruppa

Informasjon

Dato

28. juni - 30. juni 2019

Klokkeslett

17:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Vibeke, Lene og Rigmor

Telefonnummer: 920 63 051, 984 60 195 og 906 59 906 (etter 17.00)

E- post: time@enestaaendefamilier.no 

Sted

Ølberg Camping, Ølberg Havneveg, Ræge

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50,-

Start: 19. mai
18:00
Slutt: 13. juni
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding