Sør-Rogalandsgruppa reiser til Sørlandsbadet i Lyngdal lørdag 16.november 2019

Sør-Rogalandsgruppa reiser til Sørlandsbadet i Lyngdal lørdag 16.november 2019

Aktiviteten passer for familier med barn fra 6 årsalder og oppover.

I år blir det to turer til sørlandsbadet 10 og 16.november, meld deg på den som passer best.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 16.november 2019 reiser vi  med buss til Sørlandsbadet i Lyngdal. Her skal vi bade og kose oss i timevis. Her er rutsjebaner, bølgebasseng, deilige boblebad ute og inne og hoppetårn for  de uten høydeskrekk.

Slik blir planen for dagen:

07.00 - avreise fra Stavanger rutebilstasjon

07.30 - avreise fra Sandnes rutebilstasjon

07.50- avreise fra Ålgård (ved behov)

10.00-10.30 - vi ankommer Sørlandsbadet og får utdelt adgangs -armbånd. Deretter går vi i dusjen.

12.30 - første gruppe tar seg en lunsjpause

13.00 - andre gruppe tar seg en lunsjpause

15.30 - siste frist for å gå i dusjen, avreise fra parkeringsplassen kl 16.00

Dette må du ta med til deg og din familie: Badetøy, såpe(kropp og hår) og håndkle, hårstrikk er påbudt for de med langt hår. Vi bidrar med et måltid gjennom dagen, vi oppfordrer alle til å ta med ekstra matpakke  og drikke til bort- og hjem-turen.

Vi gjør oppmerksom på at alle voksne har det fulle ansvaret for sitt/sine barn under hele turen

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8022 Sørlandsbadet Lørdag.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig 27.oktober.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det.

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Lene og Heidi

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

Informasjon

Dato

16. nov 2019

Klokkeslett

7:00 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Lene og Heidi

tlf:984 60 195 / 970 97 671

time@enestaaendefamilier.no

Sted

Sørlandsbadet

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 14. oktober
21:00
Slutt: 26. oktober
23:59

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding