Sør-Rogalandsgruppa lager sin egen sjokolade hos Pralin sjokoladeverksted lørdag 10.3.18 12.00- ca 14.00

Sør-Rogalandsgruppa lager sin egen sjokolade hos Pralin sjokoladeverksted lørdag 10.mars kl 12.00

Vi har to arrangement av samme, partall og oddetalls lørdag. Hvis du har mulighet begge datoene setter du deg på begge, så avgjør vi hvilken du/dine evnt får bli med på.

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5 års alder og oppover.

Påmelding starter 25.2.18. kl 10.00

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 10.mars møtes vi i Pralin sjokoladeverksteds lokaler for å lage vår egen sjokolade. Kreativiteten skal lokkes frem og de fine håndlagde kunstverkene vår får vi med oss hjem flott pakket inn i cellofan. Vi avslutter med å nyte deilig frukt og sjokolade fontene. Nam Nam..

HUSK Å OPPGI EVT ALLERGIER.

Oppmøteplass: kl 11.45 på Hotell Sverre i Storgaten 45 i Sandnes. Her må det betales for parkering, og det er ofte litt parkeringsproblemer så lurt med litt ekstra tid.

Vi vil på dette arrangementet prioritere nye, samt de som ikke deltok på matkurset hos Hage til Mage. Var du på kurset anbefaler vi at du setter deg på ønskeliste, så prioriterer vi deg om det fortsatt er ledige plasser.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, i en konvolutt merket med navnet ditt. Vi har ikke Vipps Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Vi minner om at våre aktiviteter er for familier med barn/ungdom opptil 18 år.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes et nytt passord umiddelbart til din epostadresse.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Rigmor, Camilla og Heidi

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

Informasjon

Dato

10. mars 2018

Klokkeslett

11:45 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Rigmor Refsnes

90659906

time@enestaaendefamilier.no

time@enestaaendefamilier.no 

Sted

Storgata 45, Sandnes

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50,-

Start: 25. februar
10:00
Slutt: 1. mars
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding