Sør-Rogalandsgruppa inviterer til Vitengarden nå på søndag

Vi har gleden av å invitere dere med på en spennende opplevelsestur på Vitengarden.

På Vitengarden kan barn og voksne oppleve bondegårds-livet på nært hold, teste ut teknologien som ble brukt før og moderne teknologi som blir brukt i dag.
Vi kan hoppe i høyet og teste ut vindkraften i vindmaskinen. Klarer du holde deg på beina i full orkan?

Aktiviteten passer for alle.

OBS: Kort påmeldingsfrist!.

Vennligst les all informasjon her før  du melder dere på aktiviteten.

Søndag 05. juli møtes vi presis kl. 12:00 i foajeen på Vitengarden på Nærbø, hvor vi skal utforske livet på gården og kanskje hilse på noen søte dyr.

Vi samles i auditoriet til deilig kjøttpølse til lunsj kl. 13:30, før vi utforsker videre.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet - og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Vi møtes presist kl. 12:00 i foajeen på Vitengarden, da billettene kjøpes samlet. Lederne er lette å få øye på i sine  røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr. 30,- pr. familie betales ved oppmøte  via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8022 Vitengarden. Vi gjør oppmerksom på at innbetalte egenandeler ikke refunderes.

Er prisen mer enn du klarer, vippser du bare mindre, det går helt fint. Har du derimot helt grei økonomi, er du velkommen til å betale litt mer.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord for å melde dere på aktiviteten. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om at du er på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig bare mulig å melde på seg selv og egne barn.

Når du står på ønskelisten, vet vi at du gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi p.g.a. sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side.   Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Vibeke og Linda

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

Informasjon

Dato

5. juli 2020

Klokkeslett

12:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Vibeke og Linda

Tlf:  920 63 051 og 450 37 760

sor-rogaland@enestaaendefamilier.no

Sted

Kviavegen 99, 4365 Nærbø

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 30. juni
23:17
Slutt: 2. juli
22:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding