Sør-Rogalandsgruppa inviterer til Veras lekeland på M44 i vinterferien.

Sør-Rogalandsgruppa gjør noe de aldri har gjort før, besøker Veras lekeland på dagtid i vinterferien - blir du med du også?

Veras lekeland har egne barneområder for de minste med sklier og andre leker som er tilpasset de små. For de større er det forskjellige sklier, fotball, basketball, trampoliner og ninjaløype m.m..

Aktiviteten passer best for familier med barn under 10 år.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder dere på aktiviteten.

Mandag 24. februar møtes vi på kl. 11:45 ved inngangen til Veras lekeland på M44, Bryne. Her skal barna få boltre seg fritt mens vi vokse kan slappe av med drøs og kaffe. Det er selvfølgelig også lov for de voksne å leke litt ;)

Når vi kommer inn samles vi på anvist plass for litt pizza til lunsj, før leken starter.

Vennligst gi beskjed i kommentarfeltet om evt. allergier.

Ta med: Drikkeflaske kan være lurt, da barna fort blir varme og tørste.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet - og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Vi møtes presist kl. 11:45 ved inngangen til Veras lekeland inne på M44, Bryne, Jupitervegen 2. Lekelandet ligger under XXL. Lederne er lette å få øye på i sine røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen.

Det er gratis parkering på kjøpesenteret. En kan også ta toget til Bryne og gå til kjøpesenteret. Gåturen herfra tar ca. 7 min.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr. 50,- pr. familie betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8022 Veras. Vi gjør oppmerksom på at innbetalte egenandeler ikke refunderes.

Er prisen mer enn du klarer, vippser du bare mindre, det går helt fint. Har du derimot helt grei økonomi, er du velkommen til å betale litt mer.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord for å melde dere på aktiviteten. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om at du er på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig bare mulig å melde på seg selv og egne barn.

Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig den 17. februar.

Når du står på ønskelisten, vet vi at du gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi p.g.a. sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side.   Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillige ledere Linda og Vibeke

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

Informasjon

Dato

24. feb 2020

Klokkeslett

11:45 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Vibeke og Linda

Tlf: 920 63 051 /  450 37 760

Sor-rogaland@enestaaendefamilier.no

Sted

M44

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50,- pr. familie

Start: 3. februar
22:58
Slutt: 16. februar
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding