Sør- Rogalandsgruppa inviterer til tur ut i skogen med pølsegrilling lørdag 3.mars kl 17.00

Sør-Rogalandsgruppa inviterer til grilltur i  Vagleskogen, lørdag 3.mars kl 17.00- ca 19.30

Aktiviteten passer for hele  familien.

Påmelding starter NÅ IDAG  kl 23.00

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 3. mars inviterer vi alle sammen til en herlig skogstur som ender opp i en flott gapahuk inne i Vagleskogen. Denne turen går på en god grussti, og tar max 25 min.

Inne i denne gapahuken er det gruve der vi fyrer opp bål, og svir oss noen herlige pølser som vi krydrer med det vi selv liker aller best..

Utenfor er det massevis av plass til lek og moro, masse tre til å klatre i,tau å slenge seg med. Med hodelykt/lommelykt kan det fort bli en spennende gjemmelek.

  

Ta  med: All grillmat og drikke til deg og din familie,(tips: kaffe/the om noen liker noe varmt å drikke på tur).  Et pølsespyd er lurt å ta med, samt et godt varmt sitteunderlag.. VI spanderer herlig sprø marsmallovs til lørdagskos :) 

VARME KLÆR ER VIKTIG FOR Å KOSE SEG PÅ TUR.

HUSK HODELYKT/LOMMELYKT DA DET FORT BLIR MØRKT I SKOGEN OG VI TRENGER DEN  NÅR VI SKAL GÅ TILBAKE TIL BILENE. 

Oppmøteplass: Kl 16.45 på parkeringsplassen til Vagleskogen - så er vi klar til å gå kl 17.00. NB!!! Innkjøring fra Møller bil på Gandal, da følger du bare veien rett frem til du får en lang rekke parkeringsplasser på venstre side. Se etter oss ledere med gule vester.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Rigmor 90659906 og Ann Elisabeth 93034165

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

Informasjon

Dato

3. mars 2018

Klokkeslett

16:45 - 19:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Ann Elisabeth Oftedal

93034165

time@enestaaendefamilier.no

Sted

Vagleskogen Sandnes

Pris: GRATIS

Start: 25. februar
23:00
Slutt: 3. mars
14:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding