Sør-Rogalandsgruppa inviterer til tur i Fugleparken på Nærbø

Sør-Rogalandsgruppa inviterer til flott tur i Fugleparken som er en flott liten oase sentralt på Nærbø. Parken byr på et yrende fugleliv og har et stort utvalg av trær, busker og stauder. 

 

Aktiviteten passer for hele familien. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder dere på.

Nå på torsdag 21. mai kl. 12, møtes vi ved hovedinngangen til Fugleparken på Nærbø for en flott rundtur. Turen er på 1,2 km. på gruset sti og har en aktivitetsløype vi kan leke oss i. 

Vi tar med vår egen matpakke og drikke som nytes i parken. 

 
Veibeskrivelse: Kjør av fra Store Ring veg 159 og inn på Opstadvegen på Nærbø, sving så opp til Parkvegen. Rett etter Breidablikk barnehage (på høyre side) kommer du til en rundkjøring, her kjører du rett frem til p-plassen. Vi møtes ved hovedinngangen og hilser på hverandre før vi går inn.

  

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta  med: - Drikke og matpakke til deg og dine, våtservietter og antibac.

               - Sitteunderlag kan også være greit å ha med for de som ønsker det.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk gjerne med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Kl. 12:00 på parkeringsplassen ved hovedinngangen til Fugle/Nærbøparken. Se etter oss ledere med gule vester.

Vår foreslåtte deltakerpris: Denne aktiviteten er gratis.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig kun anledning til å melde på seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. 

Står du på ønskelista, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere! 

 

Vennlig hilsen frivillige ledere Vibeke og Anna 

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland 

Informasjon

Dato

21. mai 2020

Klokkeslett

12:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Vibeke og Anna

Tlf: 920 63 051  /  407 67 999

sor-rogaland@enestaaendefamilier.no 

Sted

Parkvegen 23B, 4365 Nærbø

Antall plasser: 20 Gjenværende: 4

Pris: Gratis

Start: 18. mai
20:00
Slutt: 20. mai
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding