Sør-Rogalandsgruppa inviterer til 'Tre nøtter til Askepott' på Bryne kino.

Tre nøtter til Askepott er en storslagen nyinnspilling av det legendariske eventyret som mange av oss har sett på julaften, år etter år. 

 << Bli med Askepott inn i snøtunge skoger, og opp på det gnistrende norske høyfjellet i hennes kamp mot den onde stemoren. Det blir et heseblesende ritt, briljant bueskyting og selvfølgelig – slottsball med vanvittige kjoler og en solid porsjon magi.>> 

Familier som ikke har vært med oss på juleforestillinger eller jul i Kongeparken på denne julekinoen vil prioriteres.

Vi følger filmens aldersgrense som er 6 år.  

Filmen har norsk tale og varer i 1 time og 27 min.  

Vennligst les all informasjon nedenfor her før du melder din interesse. 

Søndag 28. november møtes vi kl. 14:20 ved inngangen til Bryne kino. Vi skal kose oss med grøt (også laktosefri) og saft i VIP-rommet før filmen begynner. 

Alle vil også få hver sin popkorn eller baconcrispmeny før vi går inn i salen. Vi i Enestående familier oppfordrer alle til å ikke benytte kiosken utover dette slik at det da blir likt for alle.  

Når filmen er ferdig går vi ut på torget til smånisser, julegrantenning og juletregang :) 

 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Vi møtes kl. 14:20 ved inngangen til Bryne kino. Lederne har på seg røde sekk/røde luer, og er lett å få øye på.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8022 Askepott Bryne.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig bare mulig å melde på seg selv og egne barn. 

Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :) 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger. 

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det derfor slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen Vibeke og Dag Tore

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

Informasjon

Dato

28. nov 2021

Klokkeslett

14:20 - 17:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Vibeke og Dag Tore

Tlf: 920 63 051 / 417 62 212 

sor-rogaland@enestaaendefamilier.no 

Sted

Storgata 12, 4340 Bryne

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30,- pr. person

Start: 23. november
15:20
Slutt: 25. november
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding