Sør- Rogalandsgruppa inviterer til telttur på Egenes Camping i Flekkefjord 22-24. juni 18

Sør-Rogalandsgruppa inviterer til knallkjekk telttur til Egenes Camping i Flekkefjord,

fredag 22.- søndag 24.juni 18.

En flott opplevelse som passer for hele familien med barn fra skolealder.

Påmeldingen starter : Søndag 10. juni kl 10.00, stenges torsdag 14. juni kl 22.00

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 22. juni: Innsjekk fra kl 18.00, kl 19.00 må alle være sjekket inn.  

Etter hvert som familiene ankommer blir de plassert på "vår egen" lille camping, for så å starte rigging av teltet og det som en trenger å sove på. 

19.30 : Samles vi ved bålpannen/grillen for å bli litt kjent å få oss litt kveldsmat. Etterpå er det litt bli-kjent-lek før barna skal gå til ro.

Det blir et enkelt program, med felles måltider, felles leker, felles leggetider m.m. Dette aksepterer familiene når de tar imot plass på denne turen. Vi forventer at de som er med på denne turen, er med hele helgen. Vi blir på Campingen hele helgen, husk det ved innkjøp til turen.

Programmet ellers vil selvfølgelig bestå av bading, lek i sanden, «tøysing» i telt og soveposer, krabbefiske, felles-leker og mye annet gøy. Vi tar oss gjerne en tur i naturen å finner ting til et flott landart-motiv.Ta gjerne med  spade, spann, badminton, kubb, frisbee, fotball eller andre strandleker om du har.

Mer fullstendig program  vil bli sendt til de som blir tildelt plass. VI REISER PÅ TUR UANSETT VÆR.

Det finnes kiosk på området. Den bruker vi ikke, i solidaritet med de familiene som ikke har mulighet til å handle her. Lørdagsgodt blir pop corn og marshmallows til alle på bålpannen.

VI MINNER OM AT DE VOKSNE HAR DET FULLE ANSVAR FOR SINE BARN HELE HELGEN.

Ta med til deg og din familie: Telt, madrass, sovepose/dyne, lommelykt, stol, mat/drikke til HELE helgen, klær til allslags vær, husk skiftetøy, badetøy og solkrem. Redningsvest hvis du har.

Transport T/R Egenes Camping må alle sørge for selv. Det går buss forbi ved E39.

På denne aktiviteten har vi begrenset med plasser, derfor vil nye deltakere og fedre bli først prioritert.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat, kontakter du en av lederne så finner vi en løsning sammen. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Nå du har satt deg på ønskelisten, vil du få en mail fra oss om din familie er den heldige så for bli med oss på tur. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Camilla, Heidi og Ann Elisabeth

IOGTs Enestående familier Sør - Rogaland

Informasjon

Dato

22. juni - 24. juni 2018

Klokkeslett

18:00 - 13:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Ann Elisabeth, Camilla og Heidi

93034165, 97097671, 92480153

time@enestaaendefamilier.no

Sted

Egenes Camping Flekkefjord

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50,- pr person (voksen og barn)

Start: 10. juni
10:00
Slutt: 20. juni
22:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding