Sør-Rogalandsgruppa inviterer til Svartnissen og sønn lørdag 8. des kl 14.00

Sør-Rogalandsgruppa inviterer til grøt og førjulsshowet Svartnissen og sønn.

Lørdag 8. desember kl 14.00.

Påmelding starter søndag 18. november kl 18.00

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Tradisjonen tro inviterer Sør-Rogalandsgruppa til førjulshowet Svartnissen og sønn på Sola kulturhus.

Dette året møtes vi på Lura Turistheim sin avdeling på Sola kl. 14.00 der vi hilser på hverandre å setter oss samlet for å nyte deilig julegrøt og saft. Når vi er gode og mette på grøt og saft, tar vi turen bort til Sola kulturhus å går samlet til salen hvor forestillingen vises.

Vi gjør oppmerksom på at du må delta på begge deler for å bli med på denne aktiviteten, møter du ikke til grøt vil billettene til showet gå videre til neste familie på lista.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at all kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og misunnelige. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: kl. 14.00 Lura Turistheim avd. Sola. Du må selv sørge for transport herfra til Kulturhuset.

Gi oss beskjed i meldingsfeltet om det er allergier som må tas hensyn til.

På dette arrangementet vil nye familier og fedre med barn bli prioritert pga begrenset antall billetter. 

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales kontant til leder ved fremmøte, i en konvolutt merket med navnet ditt. Vi har ikke VIPPS,så husk rett veksel. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå kontakter du ansvarlig for arrangementet så finner vi en løsning sammen. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din  om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din e-postadresse (det hender e-post fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser e-post via mobiltelefon). Innen lørdag 1.desember 18 kl 13.00 vil de som får tildelt plass denne gangen få en ny mail  fra oss. Denne mailen må besvares som bekreftelse på at du og din familie tar imot plassene.

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Ann Elisabeth

IOGTs Enestående familier Sør - Rogaland

Informasjon

Dato

8. des 2018

Klokkeslett

14:00 - 17:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Ann Elisabeth Oftedal

93034165 (etter kl 17.00)

time@enestaaendefamilier.no 

Sted

Lura turistheim Sola

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50,- pr person

Start: 18. november
18:00
Slutt: 29. november
22:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding