Sør-Rogalandsgruppa inviterer til spøkelsesnatt i Kongeparken lørdag 03. oktober

OBS!!! Kort frist!!

Det er høst, det er fullmåne og det er Spøkelsesnatt! Magien inntar Kongeparken.  

 

Spøkelsesnatt har andre opplevelser enn man får på dagtid. Anbefalt aldersgrense er derfor 10 år alene men 7 år sammen med voksen. De som ikke har vært med i Kongeparken vil bli prioritert denne kvelden.

 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder dere på. 

Lørdag 3. oktober møtes vi ved tekannen på p-plassen. Vi starter med en skummel burgermeny på Jærgården før den magiske og mystiske kvelden fortsetter i Kongeparken.  

Vi får kjøre karuseller i stummende mørke, fly sammen med heksene og se spøkelser, demoner & zombier våkne til liv. 

Det blir mange nye og spennende aktiviteter og opplevelser eksklusivt for denne kvelden! 

Kle dere etter været og ta med en trygg hånd å holde i!   

 

Gi beskjed i kommentarfeltet om eventuelle allergier. 

NB: Husk parkeringsavgiften i Kongeparken, 59,- 

---------------------------------------------------------------------------------------- 

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av coronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittevernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre. 

 

Dette innebærer også at vi ikke kan samkjøre, og at hver enkelt derfor må komme seg til aktiviteten på egenhånd. 

-------------------------------------------------------------------------------- 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet - og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kiosk handling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres. 

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi. 

Oppmøte: Vi møtes presis kl. 16:40 ved tekannen på parkeringsplassen. Lederne er lette å få øye på med sine gule vester. Her hilser vi på hverandre og så går vi inn i samlet flokk. 

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr. 50,- pr. familie betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8022 Spøkelsesnatt B. Vi gjør oppmerksom på at innbetalte egenandeler ikke refunderes. 

Er prisen mer enn du klarer, vippser du bare mindre, det går helt fint. Har du derimot helt grei økonomi, er du velkommen til å betale litt mer. 

Parkering: Det er en parkeringskonstnad på 59,- i Kongeparken som kan betales på en automat borte ved inngangen eller evt. på nettsiden: https://easypay.profectum.no/ 

Dersom ikke dette blir gjort innen det er gått 48 timer vil det bli sendt ut faktura for parkering og fakturagebyr.                                                              

Er denne kostnaden mer enn du klarer, gi oss beskjed, så finner vi en løsning. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord for å melde dere på aktiviteten. Benytt beskjed feltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om at du er på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon). 

Det er som vanlig bare mulig å melde på seg selv og egne barn. 

Når du står på ønskelisten, vet vi at du gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi p.g.a. sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :) 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side.   Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her. 

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord. 

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familier nå kan avlyses hvis retningslinjene til FHI råder oss til dette. 

 

Bare ta kontakt om du lurer på noe.

Vi gleder oss til å treffe dere! 

Vennlig hilsen frivillig ledere Lene og Camilla 

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland 

Informasjon

Dato

3. okt 2020

Klokkeslett

16:40 - 21:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Lene og Camilla 

Tlf:  984 60 195 og 414 19 848 

sor-rogaland@enestaaendefamilier.no 

Sted

Kongeparken

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 28. september
20:35
Slutt: 1. oktober
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding