Sør-Rogalandsgruppa inviterer til spøkelsesnatt i Kongeparken i høstferien.

Det er høst, det er fullmåne og det er Spøkelsesnatt! Magien inntar Kongeparken.  

 

Spøkelsesnatt har andre opplevelser enn man får på dagtid. Anbefalt aldersgrense er derfor 10 år.

De som ikke har vært med i Kongeparken, eller fått andre tilbud i høstferien, vil bli prioritert denne kvelden. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder dere på. 

Søndag 9. oktober møtes vi kl. 16:40 ved tekannen på p-plassen og hilser på hverandre før vi går inn.

Vi starter med en skummel burgermeny på Jærgården før den magiske og mystiske kvelden fortsetter i Kongeparken.  

Vi får kjøre karuseller i stummende mørke, fly sammen med heksene og se spøkelser, demoner & zombier våkne til liv. 

Det blir mange nye og spennende aktiviteter og opplevelser eksklusivt for denne kvelden! 

Kle dere etter været og ta med en trygg hånd å holde i!  

 

NB: Husk parkeringsavgiften i Kongeparken 

Dagsparkering i parken koster 79kr.For gjennomføring av betaling benytt EN av følgene muligheter (ditt bilskilt registreres automatisk ved ankomst og avreise):App: Last ned APCOA FLOW appen, registrer profil og huk av for automatisk trekk under «mine kjøretøy», så trenger du ikke tenke på betalingen. Parkeringen er synlig ETTER utkjøring.Automat: Tast inn registreringsnummer og betal på automat før avreise. Innen avreiseInternett: Betal med kort på nettsiden: https://flow.apcoa.no/ Etter utkjøring - innen 48 timerFaktura: Dersom du ikke har benyttet en av de tre betalingsformene over, vil du få tilsendt faktura i posten for parkert tid + fakturagebyr  (pr. mai 2022)

 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet - og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kiosk handling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres. 

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi. 

Oppmøte: Vi møtes presis kl. 16:40 ved tekannen på parkeringsplassen. Lederne er lette å få øye på med sine røde ryggsekker. Her hilser vi på hverandre og så går vi inn i samlet flokk. 

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr. 50,- pr. familie betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Vi gjør oppmerksom på at innbetalte egenandeler ikke refunderes. 

Er prisen mer enn du klarer, vippser du bare mindre, det går helt fint. Har du derimot helt grei økonomi, er du velkommen til å betale litt mer. 

Parkering: Det er en parkeringskostnad på 69,- i Kongeparken som kan betales på en automat borte ved inngangen eller evt. på nettsiden: https://easypay.profectum.no/  Hvis ikke dette blir gjort innen det er gått 48 timer vil det bli sendt ut faktura for parkering og fakturagebyr. 

 

Tar dere buss fra Stavanger, så må dere først ta tog eller buss til Sandnes. Se Kolumbus sine nettsider for ruteoversikt. Stoppet nærmest parken heter Opstad v/Kongeparken. 

23 mot Bærland - Ålgård - Fiskebekk  

 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord for å melde dere på aktiviteten. Benytt beskjed feltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om at du er på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon). 

Det er som vanlig bare mulig å melde på seg selv og egne barn. 

Aktiviteten har begrenset antall plasser, og disse vil fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist. 

Når du står på ønskelisten, vet vi at du gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi p.g.a. sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :) 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side.   Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her. 

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord. 

Vi gleder oss til å treffe dere! 

 

Vennlig hilsen frivillig ledere Heidi og Lene 

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland 

Informasjon

Dato

9. okt 2022

Klokkeslett

16:40 - 21:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Heidi og Lene 

Tlf:  970 97 671 / 984 60 195 

sor-rogaland@enestaaendefamilier.no 

Sted

Kongeparken

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50,- pr.familie

Start: 18. september
22:00
Slutt: 30. september
16:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding