Sør-Rogalandsgruppa inviterer til Sonic the Hedgehog på Sandnes kino førstkommende fredag.

 

Vennligst les all informasjon nedenfor her før  du melder deg på aktiviteten.

Fredag 28. februar møtes vi kl 14:15 på utsiden av Olive Tree på Bystasjonen i Sandnes. Her skal barna få pasta bolognese og voksne får servert en pasta og kylling rett. Etterpå går vi samlet bort til kinoen og ser Sonic the Hedgehog.

Filmen Sonic the Hedgehog har 6 års aldergrense, varer i 1 t. og 39 min. har engelsk tale og norsk tekst.

Husk at man må delta på begge aktivitetene for å være med.

I billetten får alle med popkorn/baconcrisp og en drikke. Vi i Enestående familier oppfordrer alle til å ikke benytte kioskene i kinoen utover dette.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet - og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Vi møtes presist kl. 14:15 utenfor  Olive Tree på Bystasjonen i Sandnes. Lederne er lette å få øye på i sine røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen.

Parkering: Det er 2 timer gratis parkering i parkeringshuset hos Bystasjonen og i 4 etasje hos Amfi Vågen. Men vi vil alike vell oppfordre alle til å reise kollektivt.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr. 30,- pr. person betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8022 Sonic. Vi gjør oppmerksom på at innbetalte egenandeler ikke refunderes.

Er prisen mer enn du klarer, vippser du bare mindre, det går helt fint. Har du derimot helt grei økonomi, er du velkommen til å betale litt mer.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord for å melde dere på aktiviteten. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om at du er på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig bare mulig å melde på seg selv og egne barn.

Når du står på ønskelisten, vet vi at du gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi p.g.a. sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side.   Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt?

Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din e-postadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillige ledere Lene og Camilla

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

Informasjon

Dato

28. feb 2020

Klokkeslett

14:15 - 17:45

Kontakt aktivitetsansvarlig

Lene og Camilla

tlf: 984 60 195 / 414 19 848 

time@enestaaendefamilier.no

Sted

Bystasjonen

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 25. februar
18:30
Slutt: 27. februar
16:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding