Sør-Rogalandsgruppa inviterer til sommertur på Ølberg camping 26. til 28 juni

Sør-Rogalandsgruppa inviterer til sommertur på Ølberg camping 26. - 28. juni.

Kom og bli med!

Aktiviteten passer for alle som vil gi barna sine et slikt herlig sommerminne.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Bading, krabbefiske, grilling, bygging av sandslott og brødsmuler i soveposen. Dette er norske sommerminner som vi gjerne vil tilby våre familier.

Kom og bli med på telttur til Ølberg helgen 26. til 28 juni. For barn er det eksotisk og spennende å overnatte i telt.
Det blir i hovedsak telttur, men campingvogn og bobil er også lov.

Oppmøteplass: Ølberg Camping 26. juni, mellom 17.00 – 18.00

Vi starter fredagen med rigging av teltplass. Dette gjør vi først, så er alt klart for to netter i telt.

Turen blir gjennomført uansett vær. Vi har bestilt masse sol ;-)

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Programmet ellers vil selvfølgelig bestå av bading, lek i sanden, «tøysing» i telt og soveposer, krabbefiske, felles-leker og mye annet gøy. Ta gjerne med spade, spann, badminton, kubb, frisbee eller andre strandleker om du har.

Vi presiserer at familiene til enhver tid på dette arrangementet, har ansvar for sitt eller sine barn. Vi må passe godt på, og ha gode felles regler, for dette er nær sjøen med drukningsfare. Det er greit å ha med redningsvest, om dere har en slik.

Det blir et enkelt program, med felles måltider, felles leker, felles leggetider m.m. Dette aksepterer familiene når de tar imot plass på denne turen. Vi forventer at de som er med på denne turen, er med hele helgen.

Du må selv komme deg til Ølberg camping, og ordne deg telt og annet nødvendig utstyr til turen. Sjekk med venner, familie eller frivillighetssentralen/frilageret hvis du trenger å låne eller leie utstyr.

(Det er mulighet for strøm til teltplassen.)

Det finnes kiosk på området. Den bruker vi IKKE, i solidaritet med de familiene som ikke har mulighet til å handle her.

Ølberg er et spennende område med fiskehavn, sandstrand, bunkerser fra krigen, frisk sjø, steinstrand, masse fugl- og dyreliv m.m. Her blir det mange muligheter for lek, moro og turer langs sjøen.

Ta med: Telt, sovepose og liggeunderlag eller noe annet å sove i, mat for hele helgen, strandleker, lommelykt, badetøy, skift og litt for å gjøre helgen komfortabel.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Foreslått deltakerpris: Kr50,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8022 Ølberg

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen som sier at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det er som vanlig kun anledning til å melde på seg selv og egne barn.

15. juni får de som får plass, beskjed.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det.

Aktiviteter hos enestående familier blir normalt aldri avlyst. Men i disse corona tider kan det skje at det må avlyses i forhold til smittevernreglene. I noen tilfeller gjør vi noe annet enn det som er planlagt pga situasjoner som kan oppstå.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen ledere Rigmor, Linda og Camilla J

IOGTs Enestående familier, Sør-Rogalandsgruppa

Informasjon

Dato

26. juni - 28. juni 2020

Klokkeslett

17:00 - 13:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Rigmor Refsnes

tlf: 906 59 906

sor-rogaland@enestaaendefamilier.no

Sted

ølberg camping

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 7. juni
22:37
Slutt: 14. juni
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding