Sør-Rogalandsgruppa inviterer til Soma gård 18.mai.

Sør-Rogalandsgruppa inviterer til vårtur på Soma gård! 

Kom og bli med. Vi skal hilse på dyrene og barna deres, og delta på alle de gøye aktivitetene!

Alle tar med egen mat og drikke, så spiser vi samlet, kanskje været tillater grilling..?

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 18. mai møtes vi på parkeringen ved Soma gård og går inn samlet. Her kan vi hilse på alle gårdens dyr og ha det gøy ved alle de spennende aktivitetene gården tilbyr. På denne tiden har flere dyr fått barn så her vil det være høy "nusselig faktor"!

Vi vil ha et fast tilholdssted der vi vil samles til lunch kl 12.30. 

Vi tar med grillkull og tenner grillen, så tar dere selv med det dere ønsker å spise.

Vi holder på til ca kl 14. Men gården er åpen lengre så det er bare å nyte dagen der.

Ta med :  Ta med det dere ønsker å spise til lunch, gjerne noe som kan grilles! Ta med det dere ønsker å drikke. Klær etter været. Om det blir godt vær så husk å ta med solkrem.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 11.00 på Soma Gård, foran inngangen.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person som betales til leder ved oppmøte. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Konvolutt skal benyttes ved betalingen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig 12. mai.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Camilla og Heidi 

IOGTs Enestående familier Sør- Rogaland

Informasjon

Dato

18. mai 2019

Klokkeslett

11:00 - 14:10

Kontakt aktivitetsansvarlig

Camilla og Heidi 

924 80 153 og 970 97 671

time@enestaaendefamilier.no

Sted

Sandnesveien 246, 4312 Sandbnes

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 5. mai
20:10
Slutt: 12. mai
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding