Sør-Rogalandsgruppa inviterer til Skidag Fidjeland Skisenter lørdag 17.02.18

Sør-Rogalandsgruppa inviterer til skidag på Fidjeland skisenter lørdag 17.februar - 18 kl 10.00- 16.00

Påmelding fra søndag 4.2.18 kl 20.00

Pga av bestilling av billetter på skibussen har dette arrangementet lengre frist en påmelding til skibuss.

Lørdag 17.februar samles vi på Fidjeland skisenter til en enestående dag ute i snøen. Her er muligheten mange:

Er du i Sirdal  på vinterferie?? Du og din familie er velkommen til å bli med oss. 

Er du og barnet/barna dine glade i stå på nedoverski?? Da er det viktig at du skriver ønsket antall heiskort i beskjedfeltet på påmeldingen. Er du/dere  derimot best på bortover ski finnes det flotte skiløyper rett rundt skisenteret.

Har du ikke ski og bare elsker snøen og aking, så er det plass til deg og.

For de som ikke liker å kjøre på snø og glatte veier tilbyr vi skibussen, all info om turen og påmelding finner du her: 

https://www.enestaaendefamilier.no/lokale-grupper/rogaland/soer-rogaland/enestaaende-familier-tar-skibussen-boreal-til-sirdal-17.02.18

Mat: Hver familie tar med seg god niste, drikke og noe varmt på termosen. Vi fyrer opp bålpanna og serverer pølser til lunsj. Det blir også mulighet for en sprøstekt marshmallow til dessert. Husk sitteunderlag til matpausen

Klær: Husk varme og vindtette klær. Ull er viktig!  Lurt med skift.

Skiutstyr: Det er dyrt å leie skiutstyr på et skisenter. Ta med eget utstyr eller hør med venner/bekjente om å få låne. Lokale utlån-/frivillighetssentraler leier også ofte ut for en veldig billig penge/gratis så det kan være lurt å forhøre seg der. En finner også mye billig og bra på FINN.no.

Oppmøteplass: Lederene  stiller ved Fidjeland skisenter kl 10.00. Tar du skibussen må du sjekke avgangstidene på den i eget arrangement.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person for heiskort Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt  beskjedfeltet om du ønsker heiskort til deg og ditt/dine barn. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. VI minner om at vi i hovedsak prioriterer barn/ungdom under 18 år.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes et nytt passord umiddelbart til din epostadresse.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Ann Elisabeth og Vidar

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

Informasjon

Dato

17. feb 2018

Klokkeslett

10:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Ann Elisabeth Oftedal

93034165

time@enestaaendefamilier.no 

Sted

Fidjeland skisenter, 4443 Tjørhom

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: kr 50,- pr heiskort

Start: 4. februar
20:00
Slutt: 14. februar
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding