Sør-Rogalandsgruppa inviterer til midtuketreff med filmen «Petter Kanin» på Stavanger kino og kveldsmat på Pizza 28, onsdag 21. februar kl. 16.00.

Anbefalt aldersgrense på filmen er 6 år.

For å være med på kino må man også være med på kveldsmaten.

På denne aktiviteten er det første mann/kvinne til mølla som gjelder.

Påmelding starter i dag kl 21.00

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Bli med å se historien om eventyrlystne Petter Kanin i en helt ny versjon for både barn og voksne. Petter Kanin forsøker stadig å snike seg inn i hagen til Herr Gregersen for å stjele grønnsakene hans. Det finnes ingen grenser for oppfinnsomme triks han bruker for å lure den gretne bonden. Men når gården overtas av den mye yngre slektningen Thomas McGregor, får Petter en langt mer formidabel motstander å hanskes med. Med hjelp av slektningene sine, Benjamin, Dunhale, Vipsen og Vimsen, må Petter Kanin pønske ut nye planer for å komme seg inn i grønnsaksengen. En flott film for hele familien basert på Beatrix Potters sjarmerende barnebokfigurer. Etter filmen koser vi oss med kvelds hos Pizza 28 i Stavanger.

Filmen har anbefalt 6 års aldersgrense

Oppmøteplass: Vi møtes i Ajaxparken (bak Aftenbladbygget) kl. 16.00 og går samlet derfra til kinoen. Se etter Heidi og Camilla i røde T-skjorter.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,-  pr person som betales kontant ved fremmøte, dette inkluderer film, popcorn og brus på kinoen og pizza etterpå. Legg pengene i en konvolutt merket med navnet ditt. Vi har ikke vipps. 

Er prisen mer enn du klarer akkurat nå, så legger du bare litt mindre i konvolutten. Det går helt fint. Har du derimot god økonomi, og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er noe du vil gjøre oss oppmerksomme på, allergier el. lignende. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om hvorvidt du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. En automatisk beskjed er samtidig sendt til din e-postadresse. 

For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med er det kun anledning til å melde på egne barn.

Står dere på ønskeliste, vet vi at dere også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men, det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Heidi og Camilla

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

Informasjon

Dato

21. feb 2018

Klokkeslett

16:00 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Heidi 970 97 671

Camilla 924 80 153 

time@enestaaendefamilier.no 

Sted

Ajaxparken 4013 Stavanger

Antall plasser: 20 Gjenværende: 0

Akkurat nå er det fullt. Meld gjerne din interesse likevel, da vil du høre fra oss så fort vi kan tilby plass.

Pris: 30

Start: 19. februar
21:00
Slutt: 21. februar
14:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding