Sør-Rogalandsgruppa inviterer til middagstur i Sørmarka.

Kom og bli med Sør-Rogaland gruppen på tur til Ullandhaugtårnet og Sørmarka.

Ta med middagen på termos, i matpakke eller kanskje koke den ute på stormkjøkken? Etterpå koser vi oss i skogen med lek og moro!

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Torsdag 23 september tar Sør-Rogaland gruppen med middagen og koser oss i Sørmarka på Ullandhaug. 

Ta med middag til deg og dine. Den kan være i termos, ferdiglaget hjemmefra, vanlig matpakke eller lages ute på stormkjøkken om du har det. Det er for tørt for bål eller grill.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Middag til deg og dine, drikke, sitteunderlag og godt humør!

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 16.30 på parkeringsplassen ved Ullandhaugtårnet. Vi finner så spennende stier bakover mot Botanisk hage!

Foreslått deltakerpris: Kr 0,-

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Heidi 

Frivillig leder i IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

Informasjon

Dato

23. sep 2021

Klokkeslett

16:30 - 18:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Heidi 

Tlf: 970 97 671

sor-rogaland@enestaaendefamilier.no

Sted

Ullandhaugletet 11, 4021 Stavanger

Pris: 0

Start: 15. september
15:20
Slutt: 23. september
14:28

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding