Sør-Rogalandsgruppa inviterer til mat på Egon og Frost 2 på Sandnes kino nå på lørdag.

Sør-Rogalandsgruppa inviterer til Frost 2 på Sandnes kino nå på lørdag.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 6 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjon nedenfor her før  du melder deg på aktiviteten.

Lørdag 4. januar møtes vi kl 14:00 på utsiden av  Egon på amfi vågen i Sandnes. Her skal vi spise deilig  mat sammen, før vi går samlet bort til kinoen og ser Frost 2.

Filmen Frost 2 har 6 års aldergrense og varer i 1 t. og 43 min.

Husk at man må delta på begge aktivitetene for å være med.

Vennligst les all informasjon nedenfor her før  du melder deg på aktiviteten.

Lørdag 4. januar møtes vi kl 14:00 på utsiden av  Egon på amfi vågen i Sandnes. Her skal vi spise deilig  mat sammen, før vi går samlet bort til kinoen og ser Frost 2.

Filmen Frost 2 har 6 års aldergrense og varer i 1 t. og 43 min.

Husk at man må delta på begge aktivitetene for å være med.

I billetten får alle med popkorn/baconcrisp og en drikke. Vi i Enestående familier oppfordrer alle til å ikke benytte kioskene i kinoen utover dette.

 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet - og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Vi møtes presist kl.  14:00 utenfor  Egon på amfi vågen . Lederne holder en rød ballong og er lette å få øye på.

Parkering:Kommer dere med bil,finner dere 2-timers gratisparkering både i 4 etasje på Amfi vågen og under bystasjonen. Velger du disse plassene betaler dere kun for de to resterende timer arrangementet varer.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr. 30,- pr. person betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8022 Frost 2. Vi gjør oppmerksom på at innbetalte egenandeler ikke refunderes.

Er prisen mer enn du klarer, vippser du bare mindre, det går helt fint. Har du derimot helt grei økonomi, er du velkommen til å betale litt mer.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord for å melde dere på aktiviteten. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om at du er på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig bare mulig å melde på seg selv og egne barn.

Når du står på ønskelisten, vet vi at du gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi p.g.a. sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side.   Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillige ledere Linda og Vibeke

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

Informasjon

Dato

4. jan 2020

Klokkeslett

14:00 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Linda og Vibeke

tlf: 450 37 760 / 920 63 051 

time@enestaaendefamilier.no

Sted

Amfi vågen

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 1. januar
16:30
Slutt: 1. januar
19:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding