Sør-Rogalandsgruppa inviterer til lunsj og Wonder Woman på Bryne kino.

Wonder Woman - en morsom, spennende og publikumsvennlig superheltfilm. 

"Diana har trukket seg tilbake for å leve et normalt liv med begrenset bruk av superkreftene sine, men da hun blir tilbudt midler for å bli gjenforent med sin sanne kjærlighet åpner det seg også en dør for ødeleggelse av verden." 

Da regjeringen råder publikum til ikke å krysse kommunegrensene for å delta på kulturarrangement, vil det kun være deltakerfamilier fra Time og Klepp kommune som kan delta på denne aktiviteten. Det vil også være få plasser.

Aktiviteten passer for familier med barn fra 12 år og oppover.  

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 27. februar møtes vi kl. 14:30 på Ming House restaurant i Bryne. 

Der skal vi spise deilig lunsj før vi går bort til kinoen for å se Wonder Woman 1984. 

Filmens aldersgrense er 12 år da "filmen inneholder flere kampscener og voldsskildringer i et tydelig eventyrunivers".  

Alle vil få hver sin popkorn eller baconcrispmeny før vi går inn i salen. Vi i Enestående familier oppfordrer alle til å ikke benytte kiosken utover dette slik at det da blir likt for alle.  

----------------------------------------------------------------- 

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

----------------------------------------------------------------

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Presist kl. 14:30 på Ming House restaurant i Bryne. Lederen er lett å få øye på.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8022 Wonder

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig bare mulig å melde på seg selv og egne barn. 

Aktiviteten har svært begrenset antall plasser. Disse vil fordeles fortløpende.  

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familier kan endres/avlyses på kort varsel hvis retningslinjene til FHI råder oss til dette. 

 

Vennlig hilsen

Vibeke

Frivillig leder i IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland 

Informasjon

Dato

27. feb 2021

Klokkeslett

14:30 - 18:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Vibeke

Tlf: 920 63 051

sor-rogaland@enestaaendefamilier.no  

Sted

Storgata 38, 4340 Bryne

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30,- pr. person

Start: 23. februar
17:00
Slutt: 24. februar
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding