Sør-Rogalandsgruppa inviterer til lek i Geoparken og 'Tre nøtter til Askepott' på Stavanger kino

Vi starter med lek i Geoparken før vi så ser filmen Tre nøtter til Askepott på Stavanger kino. Filmen er en storslagen nyinnspilling av det legendariske eventyret som mange av oss har sett på julaften, år etter år. 

 << Bli med Askepott inn i snøtunge skoger, og opp på det gnistrende norske høyfjellet i hennes kamp mot den onde stemoren. Det blir et heseblesende ritt, briljant bueskyting og selvfølgelig – slottsball med vanvittige kjoler og en solid porsjon magi.>> 

Familier som ikke har vært med oss på juleforestillinger,  jul i Kongeparken vil prioriteres.

Vi følger filmens aldersgrense som er 6 år.  

Filmen har norsk tale og varer i 1 time og 27 min. 

Søndag 5 desember møtes vi kl. 11.45 ved fontenen utenfor Oljemuseet i Stavanger. Vi går så over til Geoparken her vi leker og kose oss før vi går opp til kinoen. Filmen begynner kl 13.00.

Her vil alle vil få hver sin popkorn- eller baconcrispmeny før vi går inn i salen.

Det er ikke mulig å kun delta på kinoen.

Vi i Enestående familier oppfordrer alle til å ikke benytte kiosken utover dette slik at det da blir likt for alle.  

Kiosk: Vi ber alle voksne unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 11.45 ved fontenen utenfor Oljemuseet. Lederne har røde sekker og er lette å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8022 Askepott Stavanger

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det derfor slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Rigmor og Heidi 

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

Informasjon

Dato

5. des 2021

Klokkeslett

11:45 - 14:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Heidi 

97097671

sor-rogaland@enestaaendefamilier.no 

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 40

Start: 1. desember
17:33
Slutt: 2. desember
23:59

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding