Sør-Rogalandsgruppa inviterer til koselig tur på Ørnhaug besøk og aktivitetstun.

Dette er Sør-Rogalandsgruppa første tur til Ørnhaug besøk og aktivitetstun på Vestre Åmøy. Vi skal hilse på dyrene og kose oss med alt denne flotte plassen har å tilby.

 

Aktiviteten er nok mest interessant for de under 12 år, men alle er like velkomne.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 18. januar møtes vi kl. 11:45 ved bursdagshuset på tunet.

Vi skal ha en koselig og aktiv dag med masse lek og moro. Denne flotte plassen byr på zipline, hoppeslott, øksekasting, pil og bue m.m., og mange spennende dyr.

Det blir grilling av pølser på tunet, og pinnebrød på bålet, vafler, is kakao og selvfølgelig kaffe til de voksne. Her kan vi kose oss både inne og ute. Det blir også ansiktsmaling for de som ønsker det.

Gi beskjed i kommentarfeltet om evt. allergier.

De som har lyst å bli igjen til stengetid er også velkomne til det. 

Ta med: gode varme klær og drikkeflasker med vann/saft.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Vi møtes presist kl. 11:45 ved bursdaghuset på Ørnhaug besøk og aktivitetstun på Vestre Åmøy. Se etter det røde beach flagget til Enestående familier.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr. 50,- pr. familie betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8022 Ørnhaug. Vi gjør oppmerksom på at innbetalte egenandeler ikke refunderes.

Er prisen mer enn du klarer, vippser du bare mindre, det går helt fint. Har du derimot helt grei økonomi, er du velkommen til å betale litt mer.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord for å melde dere på aktiviteten. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om at du er på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig bare mulig å melde på seg selv og egne barn.

Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig den 11. januar.

Når du står på ønskelisten, vet vi at du gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi p.g.a. sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side.   Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillige ledere Vibeke og Linda

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

Informasjon

Dato

18. jan 2020

Klokkeslett

11:45 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Vibeke og Linda

tlf: 920 63 051 / 450 37 760

time@enestaaendefamilier.no

Sted

Åmøyveien 392

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 5. januar
19:05
Slutt: 10. januar
19:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding