Sør-Rogalandsgruppa inviterer til koselig dag på Ørnhaug besøk og aktivitetstun nå på søndag.

Ørnhaug besøk og aktivitetstun på Vestre Åmøy har masse kjekke aktiviteter for barna. 

Her skal vi hilse på dyrene og kose oss med alt denne flotte plassen har å tilby. De har fått noen nye leker siden sist, og denne søndagen har de også besøk av hester fra Vollen gård. Kanskje noen tør prøve seg på en liten ridetur..?   

Aktiviteten er nok mest interessant for de under 12 år, men alle er like velkomne. 

Kort påmeldingsfrist!

Vennligst les all informasjon nedenfor her før du melder dere på aktiviteten. 

Søndag 30. august møtes vi kl. 11:00 ved bursdagshuset på tunet.  

Vi skal ha en koselig og aktiv dag med masse lek og moro. Denne flotte plassen byr på zipline, hoppeslott, øksekasting, pil og bue m.m., og mange spennende dyr.

Det vil være fyr på grillen på tunet for de som ønsker å grille. Ellers får vi pinnebrød, kaffe, is og brus på plassen. 

Ta med matpakke eller grillmat (som du griller selv), og vannflaske. 

De som har lyst å bli igjen til stengetid (kl. 17) er også velkomne til det :) 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Dette innebærer også at vi ikke kan samkjøre, og at hver enkelt derfor må komme seg til aktiviteten på egenhånd. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres. 

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi. 

Oppmøte: Vi møtes kl. 11:00 ved bursdaghuset på Ørnhaug besøk og aktivitetstun på Vestre Åmøy. Se etter rød enestående ballong. 

Vår foreslåtte deltakepris: Denne aktiviteten er gratis.  

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord for å melde dere på aktiviteten. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om at du er på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon). 

Det er som vanlig bare mulig å melde på seg selv og egne barn. 

Det er begrenset med plasser på denne aktiviteten, og de vil fordeles fredag kveld. 

Når du står på ønskelisten, vet vi at du gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi p.g.a. sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :) 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side.   Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her. 

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord. 

Vi gjør oppmerksom på at det kun er en leder på denne aktiviteten og at den kan bli avlyst hvis det oppstår sykdom.  

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere! 

Vennlig hilsen

Vibeke 

Frivillig leder i IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland 

Informasjon

Dato

30. aug 2020

Klokkeslett

11:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Vibeke

Tlf: 920 63 051

sor-rogaland@enestaaendefamilier.no

Sted

Åmøyveien 392, 4152 Åmøy

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Gratis

Start: 27. august
18:00
Slutt: 28. august
22:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding