Sør-Rogalandsgruppa inviterer til Kongeparken Tirsdag 11.August.2020

Da vi hadde enorm respons på turen til kongerparken, har vi valgt å sette opp en ny dag.

Kongeparken er en familiepark med aktiviteter for alle aldre med over 60 ulike aktiviteter. Kom bli med oss på en fartsfylt og spennende dag.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Tirsdag 11.August møtes vi presis kl 09:30 ved tekannen på parkeringsplassen ved hovedinngangen. Her hilser vi på hverandre og blir kjent før vi går inn i parken.

Gi beskjed i kommentarfeltet om eventuelle allergier.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet - og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Felles lunch: Vi deler oss i mindre grupper og spiser lunch sammen, dette er også inkludert!

Det vil bli servert burger (storfe) med tilbehør. Tid og sted får vi vite når vi ankommer Kongeparken.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Vi møtes vi presis kl 09:30 ved tekannen på parkeringsplassen ved hovedinngangen. Lederne er lette å få øye på i sine  røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen.

Ta med: Det vil bli en lang dag, så ta gjerne med ekstra niste og drikkeflaske. Det er også en liten 'vannpark' så ta gjerne med badetøy til de minste om været er bra.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr. 50,- pr. familie betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8022 Kongeparken to. Vi gjør oppmerksom på at innbetalte egenandeler ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig 04.August. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen frivillig leder

Linda og Lene

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

Informasjon

Dato

11. aug 2020

Klokkeslett

9:30 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Linda

Tlf:  450 37 760

sor-rogaland@enestaaendefamilier.no

Sted

Kongeparken

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 28. juli
9:03
Slutt: 2. august
16:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding