Sør-Rogalandsgruppa inviterer til klatredag på Skogsprett lørdag 8.september 2018

Sør-Rogalandsgruppa inviterer til klatredag på Skogsprett klatrepark 

LØRDAG 8. SEPT. KL 09.45-16.00

Aktiviteten passer for hele familien.

Påmeldingen starter torsdag 30.august kl 18.00

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 8. september kl 09.45 møtes vi til kjekk klatredag i den ny åpnede nett- og klatre-parken som ligg i Melsheia rett utfor Sandnes. Her skal vi klatre, henge og nå nye høyder. Høyeste punkt i nettparken er hele 13 meter over bakken.. Hvem tørr å klatre helt opp her??

Nettparken er for alle fra 2 år og oppover.. Er barnet ditt mellom 2 - 5 år må du følge oppi nettet hele tiden. Er det eldre er det nok at du holder kontroll fra bakken slik at barnet ditt er trygt.

Klatreparken er for de som er mellom 6 og 12 år. Her finnes 5 ulike ruter å gå, så kanskje lurt å starte forsiktig å avslutte med den som er den tøffeste. Mor eller far kan gå sammen med barna eller passe på fra bakken. Vi gjør oppmerksom på at den voksne har det fulle ansvar for sitt/sine barn under hele oppholdet.

Vi vil lage en base ved bordene som er reservert for oss. Her samles vi til lunsj kl. 12.30. Her er det mulighet for å sette fra seg sekk/bag. Ikke oppbevar verdisaker her. 

Dette må du ta med til deg og din familie: Gode sko og klær etter vær, drikkeflaske og matpakke.

Oppmøte: 09.45 utenfor inngangen. Se etter våre ledere i røde T-skjorter. 

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, i en konvolutt merket med navnet ditt. Husk rett veksel. VI HAR IKKE VIPPS. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå, kontakter du en av lederne å finner en plan. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er påmeldt og at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Svar fra oss om du og din familie denne gangen er av de heldige vil komme innen tirsdag 4.sept kl 21.00. Husk det er ditt ansvar å sjekke mail i denne perioden. Vi må ha bekreftelse på at du mottar plassene dine.

Om du blir stående på ønskeliste, vet vi at du gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Camilla ogLinda

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

Informasjon

Dato

8. sep 2018

Klokkeslett

9:45 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Camilla 92480153/Linda 450 37 760

time@enestaaendefamilier.no

Sted

Skogsprett klatrepark, Sandnes

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30,- pr person, både barn og voksen

Start: 30. august
18:00
Slutt: 2. september
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding