Sør- Rogalandsgruppa inviterer til klatredag i skogsprett klatrepark lørdag 15. september kl 09.45

Sør-Rogalandsgruppa inviterer til klatredag på Skogsprett klatrepark 

LØRDAG 15. SEPT. KL 09.45-16.00

Aktiviteten passer for hele familien.

Påmeldingen starter torsdag 6.september kl 18.00

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 15. september kl 09.45 møtes vi til kjekk klatredag i den ny åpnede nett- og klatre-parken som ligg i Melsheia rett utfor Sandnes. Her skal vi klatre, henge og nå nye høyder. Høyeste punkt i nettparken er hele 13 meter over bakken.. Hvem tørr å klatre helt opp her??

Nettparken er for alle fra 2 år og oppover.. Er barnet ditt mellom 2 - 5 år må du følge oppi nettet hele tiden. Er det eldre er det nok at du holder kontroll fra bakken slik at barnet ditt er trygt.

Klatreparken er for de som er mellom 6 og 12 år. Her finnes 5 ulike ruter å gå, så kanskje lurt å starte forsiktig å avslutte med den som er den tøffeste. Mor eller far kan gå sammen med barna eller passe på fra bakken. 

Vi gjør oppmerksom på at den voksne har det fulle ansvar for sitt/sine barn under hele oppholdet.

Vi vil lage en base ved bordene som er reservert for oss. Her samles vi til lunsj kl. 12.30. Her er det mulighet for å sette fra seg sekk/bag. Ikke oppbevar verdisaker her. 

Ta med: Gode sko og klær etter vær, drikkeflaske og god mettende matpakke

Oppmøteplass: 09.45 ved inngangen til parken

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, i en konvolutt merket med navnet ditt. Husk rett veksel. Våre ledere har ikke vipps. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå, kontakter du en av lederne og finner en løsning. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

De familiene som er de heldige denne gangen vil få en mail av oss innen tirsdag 11.sept kl 21.00. Du må huske å sjekke mailen for vi trenger din bekreftelse på du tar imot plassene.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillige ledere Rigmor og Ann Elisabeth

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

Informasjon

Dato

15. sep 2018

Klokkeslett

9:45 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Rigmor 90659906 / AnnElisabeth93034165

time@enestaaendefamilier.no

Sted

Melsheiveien 131 Sandnes

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30 kr pr person, barn og voksen

Start: 6. september
18:00
Slutt: 9. september
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding