Sør-Rogalandsgruppa inviterer til kjekt og lærerikt besøk på Vitenfabrikken i Sandnes, lørdag 28. september.

Vi har gleden av å invitere dere med på et spennende besøk på Vitenfabrikken i Sandnes, med lunsj etterpå.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 28. september, klokken 11.30, møtes vi utenfor Vitenfabrikken i Sandnes. Her skal vi leke oss og utforske alt det spennende som Vitenfabrikken har å tilby.

Aktiviteten passer for alle, og nye familier vil bli prioritert.

Vitenfabrikken har utstillinger med masse gøy som barn og voksne kan "pille på", skru på, føle på, trykke på, åpne, sette igang, kjøre og se på m.m.  Masse lek, masse realfag og masse læring.
Etter noen timers aktivitet går vi samlet til IOGT-huset og spiser deilig kinamat. Det blir kaffe og te til de voksne, og is til alle.                 

Gi beskjed i kommentarfeltet om dere har noen allergier vi må ta hensyn til.                                                                                               

Ta med: Drikkeflaske kan være lurt.   

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet - og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling og kjøp i museumsbutikken unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Oppmøteplass: Vi møtes presis kl. 11:30 utenfor Vitenfabrikken i Sandnes, Storgata 28. Lederne er lette å få øye på i sine røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen. Her hilser vi på hverandre og går samlet inn.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 20,- pr. person. Betales kontant til leder ved fremmøte i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer nå, legger du bare mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi, og er mest med for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen. Vi har ikke Vipps.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det også er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er på ønskelisten. En automatisk beskjed er samtidig sendt til din e-postadresse.

Det er som vanlig bare mulig å melde på egne barn. 

Plassene fordeles mandag 23. september. Står du fortsatt på ønskelisten etter fordelingen er gjort, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men, det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Vibeke og Rigmor

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

 

Informasjon

Dato

28. sep 2019

Klokkeslett

11:30 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Vibeke og Rigmor

Tlf: 920 63 051 / 906 59 906 etter kl.17. 

time@enestaaendefamilier.no 

Sted

Storgata 28, Sandnes

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 20,- pr. person

Start: 29. august
7:40
Slutt: 23. september
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding