Sør-Rogalandsgruppa inviterer til Karneval og tivoli-fest lørdag 16. februar 2019

Sør-Rogalandsgruppa  gjør noe de aldri har gjort før -blir du med du også?

LØRDAG 16. FEBRUAR SKJER NETTOPP DET..

Til denne kvelden er alle velkommen.

Her er det plass til alle, så kom, kom!! Dette blir en kveld du sent vil glemme!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 16. februar smeller det på IOGT huset i Sandnes kl 17.00 

Vi samles i vestibylene først. Klokken 17.00 åpnes dørene til festsalen i 2. etasje. Her inne blir det først en runde med tivoli-aktiviteter. Her skal barna, sammen med den voksne, få være med på Lego-bil-race, fiske-spill. ansiktmaling, lage button, få tatovering, ta Lego-kull-utfordringen og mange flere tivoli-aktiviteter. Barna/de unge får stempel på stempelkortet sitt når hver aktiviteten er utført. Til slutt blir det loddtrekning for de med fullt kort. Vi har mange flotte premier. Vi nevner leker, spill, gavekort på kino og på spisested med mer. Premier til alle barn.

Når vi er ferdige med tivoli-aktivitetene, er det tid for Kina-mat. Det blir 3-4 ulike retter å velge mellom. Noe for en hver smak. Dette skal vi nyte sammen med deilig saft. Det blir også popcorn, sukkerspinn og lørdagsgodter!!!

Etter maten blir det underholdning fra scenen: Vi vil ha avslutning for Ann Elisabeth som leder for gruppa, og velkomst for Linda som ny leder fra mars. Etterpå blir det leker og konkurranser. Noen av disse får alle være med på, og noen av lekene skal de voksne få være med på, og dumme seg litt ut. Underholdningen og festen avsluttes med Pinjata.

Dette er karneval, så om du har lyst å kle deg ut, så setter vi stor pris på det. Men du er like velkommen om du ikke ønsker å kle deg ut.

Dette er en stor fest å arrangere så vi vil be foreldrene om hjelp til oppvask, rydding, bæring av bord, matutdeling, stå på post/aktivitet med mer. Ta gjerne kontakt om du kan hjelpe i forkant av festen. På forhånd takk.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn/unge, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 16.45 i IOGT-huset, Storgata 64, Sandnes. Lederne tar imot dere. De er lette å få øye på i sine røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen. Her hilser vi på hverandre og venter til dørene åpnes.

Har du ikke bil, kan du komme med tog eller buss til Sandnes sentrum. Det er ikke langt å gå fra stasjonen.

Vår foreslåtte deltakerpris: Arrangementet er gratis

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass  Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon). Pga borddekking og mat-bestilling er det viktig at du melder fra om noe dukker opp så du og din familie ikke kan delta likevel.

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din e-postadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Sif, Ann Elisabeth, Vibeke, Camilla J og Rigmor

IOGTs Enestående familier, Sør-Rogalandsgruppa

Informasjon

Dato

16. feb 2019

Klokkeslett

16:45 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Rigmor og Sif 

Telefonnummer: 906 59 906 og 93492608(etter klokken 17.00)

E- post: time@enestaaendefamilier.no 

Sted

Storgata 64, Sandnes

Pris: Gratis

Start: 7. februar
22:45
Slutt: 14. februar
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding