Sør-Rogalandsgruppa inviterer til Karius og Baktus Lørdag 15.Februar

Sør-Rogalandgruppa inviterer endelig til forestilling som passer for de miste.

Bli med å se den morsomme forstillingen om de kjente og kjære tanntrollene; Karius og Baktus i Stavanger konserthus, Kuppelhallen.

Denne aktiviteten passer for barn fra 2 år og oppover, og de som ikke har vært med på lignende før vil bli prioritert.

Vennligst les all informasjon nedenfor her før  du melder deg på aktiviteten.

Lørdag 15. februar møtes vi kl. 11:45 på utsiden av Egon i Stavanger. Her skal vi spise deilig mat sammen, før vi går samlet bort til Stavanger konserthus.

Forestillingen begynner kl. 14, og varer i ca. 40 minutter, det er ingen pause.

Husk at man må delta på begge aktivitetene for å være med.

 

Gi beskjed i kommentarfeltet om evt. allergier.

Ta gjerne med litt drikke/vann/saft til forestillingen

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet - og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Vi møtes presist kl. 11:45 utenfor Egon i Stavanger . Lederne holder en rød ballong og er lette å få øye på.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr. 40,- pr. person betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8022 Karius og Baktus. Vi gjør oppmerksom på at innbetalte egenandeler ikke refunderes.

Er prisen mer enn du klarer, vippser du bare mindre, det går helt fint. Har du derimot helt grei økonomi, er du velkommen til å betale litt mer.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord for å melde dere på aktiviteten. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om at du er på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig bare mulig å melde på seg selv og egne barn.

Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig den 2 . februar.

Når du står på ønskelisten, vet vi at du gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi p.g.a. sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side.   Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillige ledere Linda og Vibeke

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

Informasjon

Dato

15. feb 2020

Klokkeslett

11:45 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Linda og Vibeke

tlf: 450 37 760 / 920 63 051 

Sor-rogaland@enestaaendefamilier.no

Sted

Strandkaien 2

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 40

Start: 26. januar
11:11
Slutt: 2. februar
11:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding