Sør-Rogalandsgruppa inviterer til kanotur på Melsvatnet.

Melsvatnet mellom Bryne og Ålgård - Her blir det tur, kano og lek :-) 

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre.

Nye familier og familier som ikke har vært med på en stund vil bli prioritert. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder dere på.

Lørdag 06. juni møtes vi kl. 11:45 på parkeringsplassen i søndre/midtre del av Melsvatnet, mellom Bryne og Ålgård. Se etter enestående sitt beachflagg.  
 

Vi deler oss opp i to grupper hvor den ene starter med kano (vi har 6 kanoer) mens den andre rusler en tur rundt Melsvatnet (enkel tur på grusvei ca.4,1 km). Etterpå spiser vi vår medbrakte matpakke og har gjerne litt lek og aktiviteter før den andre gruppen drar ut med kanoene og den første gruppen rusler seg en tur. 

Husk å kle dere etter været, evt. ha med skift i bilen. 

Ta med:  

  • Mat og drikke til deg og dine, våtservietter og antibac.  
  • Redningsvest til barna, da det er begrenset antall redningsvester for barn tilgjengelig.  Dette kan leies/lånes på frilageret eller på brannstasjonen hvis du ikke har. 
  • Noe å sitte på. 
  • Ta med skift ( evt. badetøy og håndkle hvis været frister til bading).  
  • Kjekke aktiviteter/leker om du har noe hjemme. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Vi møtes presist kl. 11:45 på parkeringsplassen i søndre/midtre del av Melsvatnet, mellom Bryne og Ålgård. Se etter ballonger og det røde beach flagget til Enestående familier. 

Vår foreslåtte deltakerpris: Gratis!  

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord for å melde dere på aktiviteten. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om at du er på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon). 

Det er som vanlig bare mulig å melde på seg selv og egne barn. 

Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig den 3. juni. 

Når du står på ønskelisten, vet vi at du gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi p.g.a. sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :) 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side.   Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her. 

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord. 

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :) 

 

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere! 

Vennlig hilsen frivillige ledere Vibeke, Renè og Anna 

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland 

Informasjon

Dato

6. juni 2020

Klokkeslett

11:45 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Vibeke, Renè og Anna  

tlf:920 63 051 /920 69 495 /407 67 999 

sor-rogaland@enestaaendefamilier.no 

Sted

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Gratis

Start: 24. mai
12:30
Slutt: 2. juni
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding