Sør-Rogalandsgruppa inviterer til Jul i Kongeparken 8. desember.

I førjulstiden forandres Kongeparken til et kongerike fullt av yrende liv og herlige smånisser. Juleverksteder, julelys, julegløgg og julenisser skaper julestemning for store og små. 

I år blir det to besøk til Jul i Kongeparken, 27.11. og 8.12. Husk å velge den datoen som passer best. Det blir lagt ut en invitasjon for hvert besøk som du melder deg på. Se dato i overskriften! 

Familier som ikke har vært med oss på Jul i Kongeparken tidligere eller har fått plass på Putti Plutti Pott/Svartnissen, vil prioriteres.  

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Onsdag 8. desember møtes vi ved tekannen på p-plassen kl. 17:00, hvor vi hilser på hverandre før vi går samlet inn. 

Det blir ulike juleverksteder, mat for hele familien, mange karuseller og selvfølgelig kommer Julenissen og hans trofaste reinsdyr! 

I år blir det servert nissegrøt i Brumles pizzeria og lapskaus på Jærgården. Det vil ellers være stasjoner rundt omkring i parken med varm gløgg, kakao og et utvalg av pølser. Dette er inkludert i billetten :)  

Velkommen til en magisk nissefest! 

Kle dere etter været. 

NB: Husk parkeringsavgiften i Kongeparken, 69,- 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet - og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Vi møtes presis kl. 17:00 ved tekannen på parkeringsplassen. Lederne er lette å få øye på med sine røde sekker/luer. Her hilser vi på hverandre før vi går inn i samlet flokk. 

Foreslått deltakerpris: Kr. 80,- pr. familie betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen:  8022 Jul B. Vi gjør oppmerksom på at innbetalte egenandeler ikke refunderes. 

Er prisen mer enn du klarer, vippser du bare mindre, det går helt fint. Har du derimot helt grei økonomi, er du velkommen til å betale litt mer. 

Parkering: Det er en parkerings kostnad på 69,- i Kongeparken som kan betales på en automat borte ved inngangen eller evt. på nettsiden: https://easypay.profectum.no/  Hvis ikke dette blir gjort innen det er gått 48 timer vil det bli sendt ut faktura for parkering og fakturagebyr.                       

Tar dere buss fra Stavanger, så må dere først ta tog eller buss til Sandnes. Se Kolumbus sine nettsider for ruteoversikt. Stoppet nærmest parken heter Opstad v/Kongeparken. 

Buss nr 23 mot Bærland - Ålgård - Fiskebekk  

Avgang 16:43 Ruten 10 (Sandnes)  Ankomst 17:02 Opstad Kongeparken (Gjesdal) 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig bare mulig å melde på seg selv og egne barn. 

Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist 28. november. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :) 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side.   Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger. 

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss til å treffe dere! 

 

Vennlig hilsen frivillige ledere Lene, Camilla og Anna 

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland 

Informasjon

Dato

8. des 2021

Klokkeslett

17:00 - 20:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Lene, Camilla og Anna

tlf: 984 60 195 / 414 19 848 / 407 67 999

sor-rogaland@enestaaendefamilier.no 

Sted

Kongeparken

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 80,- pr familie

Start: 5. november
21:20
Slutt: 28. november
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding