Sør-Rogalandsgruppa inviterer til 'Jul i Kongeparken' 3. desember.

I førjulstiden forandres Kongeparken til et kongerike fullt av yrende liv og herlige smånisser. Juleverksteder, julelys, julegløgg og julenisser skaper julestemning for store og små. 

Også i år blir det to besøk til Jul i Kongeparken, 26.11. og 3.12. Se dato i overskriften, og meld deg på riktig dag ;)  

 

Familier som ikke har vært med oss til Kongeparken tidligere, vil prioriteres.  

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse. 

 

Lørdag 3. desember møtes vi ved tekannen på p-plassen senest kl. 16:10, hvor vi hilser på hverandre før vi går samlet inn. 

Aktivitetene vi kan være med på er julegave- og julepynt verksted, fuglematverksted, snekkerverksted, karuseller, kanskje dukker julenissen opp også. Hvem vet ? ;)   

I år blir det servert nissegrøt i Kongeparken. Det vil ellers være stasjoner rundt omkring i parken med varm gløgg, kakao og et utvalg av pølser. Dette er inkludert i billetten :)  

 

Velkommen til en magisk nissefest! 

 

Ha på gode varme klær. 

NB: Husk parkeringsavgiften i Kongeparken, 79,- 

 

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres. 

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi. 

Oppmøte: Vi møtes senest kl. 16:10 ved tekannen på parkeringsplassen. Lederne er lette å få øye på med sine røde sekker/luer. Her hilser vi på hverandre før vi går inn i samlet flokk. 

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr. 80,- pr. familie betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.  Vi gjør oppmerksom på at innbetalte egenandeler ikke refunderes. 

Er prisen mer enn du klarer, vippser du bare mindre, det går helt fint. Har du derimot helt grei økonomi, er du velkommen til å betale litt mer. 

Parkering: Det er en parkeringskonstnad på 79,- i Kongeparken som kan betales på en automat borte ved inngangen eller evt. på nettsiden: https://easypay.profectum.no/  Hvis ikke dette blir gjort innen det er gått 48 timer vil det bli sendt ut faktura for parkering og fakturagebyr.                       

Tar dere buss fra Stavanger, så må dere først ta tog eller buss til Sandnes. Se kolumbus sine nettsider for ruteoversikt. Stoppet nærmest parken heter Opstad v/Kongeparken. 

23 mot Bærland - Ålgård - Fiskebekk  

Avgang 15:43 Ruten 10 (Sandnes)  Ankomst 16:02 Opstad Kongeparken (Gjesdal) 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord for å melde dere på aktiviteten. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om at du er på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon). 

Det er som vanlig bare mulig å melde på seg selv og egne barn. 

Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.  

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger. 

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det derfor slik at alle kommer alene med barna sine.  

Strever du med innlogging finner du informasjon her. 

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. 

Vi gleder oss til å treffe dere! 

 

Vennlig hilsen frivillige ledere Lene og Anna 

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland 

Informasjon

Dato

3. des 2022

Klokkeslett

16:10 - 19:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Lene og Anna 

Tlf:  984 60 195 / 407 67 999 

sor-rogaland@enestaaendefamilier.no 

Sted

Kongeparken

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 80,- pr. familie

Start: 3. november
20:00
Slutt: 13. november
19:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding