Sør-Rogalandsgruppa inviterer til Jul i Kongeparken 27. november.

I førjulstiden forandres Kongeparken til et kongerike fullt av yrende liv og herlige smånisser. Juleverksteder, julelys, julegløgg og julenisser skaper julestemning for store og små. 

I år blir det to besøk til Jul i Kongeparken, 27.11. og 8.12. Husk å velge den datoen som passer best. Det blir lagt ut en invitasjon for hvert besøk som du melder deg på. Se dato i overskriften! 

 

Familier som ikke har vært med oss på Jul i Kongeparken tidligere eller har fått plass på Putti Plutti Pott, vil prioriteres.  

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder dere på. 

Lørdag 27. november møtes vi ved tekannen på p-plassen kl. 16:00, hvor vi hilser på hverandre før vi går samlet inn. 

Det blir ulike juleverksteder, mat for hele familien, mange karuseller og selvfølgelig kommer Julenissen og hans trofaste reinsdyr! 

I år blir det servert nissegrøt i Brumles pizzeria og lapskaus på Jærgården. Det vil ellers være stasjoner rundt omkring i parken med varm gløgg, kakao og et utvalg av pølser. Dette er inkludert i billetten :)  

Velkommen til en magisk nissefest! 

NB: Husk parkeringsavgiften i Kongeparken, 69,- 

 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset, oppfordres derfor alle til å merke seg dette og unngå handling. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Vi møtes presis kl. 16:00 ved tekannen på parkeringsplassen. Lederne er lette å få øye på med sine røde sekker/luer. Her hilser vi på hverandre før vi går inn i samlet flokk. 

Foreslått deltakerpris: Kr 80,- pr. familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8022 Jul A.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Parkering: Det er en parkeringskonstnad på 69,- i Kongeparken som kan betales på en automat borte ved inngangen eller evt. på nettsiden: https://easypay.profectum.no/  Hvis ikke dette blir gjort innen det er gått 48 timer vil det bli sendt ut faktura for parkering og fakturagebyr.        

Tar dere buss fra Stavanger, så må dere først ta tog eller buss til Sandnes. Se kolumbus sine nettsider for ruteoversikt. Stoppet nærmest parken heter Opstad v/Kongeparken. 

Buss 23 mot Bærland - Ålgård - Fiskebekk,  Avgang 15:43 Ruten 10 (Sandnes)  Ankomst 16:02 Opstad Kongeparken (Gjesdal) 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig bare mulig å melde på seg selv og egne barn. 

Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist 17. november,

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss til å treffe dere! 

 

Vennlig hilsen frivillige ledere Vibeke og Dag Tore 

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland 

Informasjon

Dato

27. nov 2021

Klokkeslett

16:00 - 19:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Vibeke og Dag Tore

Tlf: 920 63 051 / 417 62 212

sor-rogaland@enestaaendefamilier.no 

Sted

Kongeparken

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 80,- pr. familie

Start: 5. november
21:15
Slutt: 17. november
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding