Sør-Rogalandsgruppa inviterer til Ildsjel på Stavanger kino i høstferien.

Helt siden hun var barn, har Georgia Nolan kun hatt én drøm: Å bli brannmann, slik som hennes far. Dessverre er ikke dette mulig for kvinner i New York i 1932.

"Når flere av byens brannmenn forsvinner i mystiske branner som brenner Broadways teatre til grunnen, ser Georgia en gyllen mulighet. Hun forkler seg som "Joe", en keitete ung mann, og blir en del av en ny gruppe brannmenn med oppdrag om å stoppe brannstifteren. Georgia må for enhver pris bevare sin virkelige identitet, særlig siden hennes far er ansvarlig for det risikofylte oppdraget".

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Denne animasjonsfilmen har aldersgrense 6 år, og er med norsk tale. Den varer ca. 1,5 time.

Som alltid i høstferien prøver vi å få gitt alle minst et tilbud om aktivitet, og her vil de under 10 år bli prioritert. 

Som vanlig deltar en på begge deler når en får plass på aktiviteten.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 14. oktober møtes vi kl. 14.45 utenfor Egon Stavanger. Her hilser vi på hverandre før vi går inn og får pizzabuffé. 

Etter maten går vi samlet opp til kinoen hvor alle vil få hver sin popkorn- eller baconcrispmeny før vi går inn i salen.  

Vennligst oppgi eventuelle allergier i beskjed-feltet ved påmelding! 

 

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Vi møtes kl.14:45 utenfor Egon Stavanger. Aktivitetslederne har røde sekker og er lette å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn.

Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med, store som små, forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Camilla og Vibeke

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

Informasjon

Dato

14. okt 2022

Klokkeslett

14:45 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Camilla

Tlf: 414 19 848

sor-rogaland@enestaaendefamilier.no 

Sted

Strandkaien 2, 4005 Stavanger

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30,- pr. person

Start: 18. september
20:00
Slutt: 30. september
16:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding