Sør-Rogalandsgruppa inviterer til hyttetur på Sjøstrand i høstferien.

Nydelige Sjøstrand - ungdomsorganisasjonen Juvente sitt landsted på Møvig utenfor Kristiansand

 

Passer for familier som trives med å ha vann på alle kanter og som vi kjenner litt fra før gjennom dagsaktiviteter :)

Du og dine må regne med å dele hytte (med 2 adskilte soverom og felles oppholdsrom) sammen med annen familie, eller evt. overnatte sammen med andre familier i hovedhusets store soverom (2. etasje i hovedhytta).
Se nedenstående link på Sjøstrand, et flott sted med egen brygge og en flott beliggenhet helt nede i sjøkanten.

Juvente – Sjøstrand

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Mandag 10. oktober kl. 15 møtes vi på Sjøstrand utenfor Kristiansand hvor vi skal ha noen koselige og sosiale dager med forskjellige inne- og uteaktiviteter, der oppholdet er skjermfritt ;) Vi skal også besøke Dyreparken og teste ut glowing golf.

Sjøstrand er ei perle og ligger flott til helt nede i strandkanten. Eiendommen er på 13 mål og består av hovedhytte, tre småhytter, uthus med sanitæranlegg, nytt bryggeanlegg, svaberg, badestrand og ballslette. Hovedhytta har to store soverom med køyesenger i andre etasje, kjøkken og stue nede. Småhyttene har to små soverom med køyesenger, oppholdsrom med sofa, kjøkkenkrok og kjøleskap.

Vær også oppmerksom på at alle må bidra med matlaging, rydding, holde orden og utvask siste dag - i felles dugnadsånd gjennom hele helgen!! Vi forventer at alle bidrar, både store og små.

Hver familie kommer seg til og fra på egenhånd.

Mer info om program og pakkeliste sendes ut når plassene er tildelt.

 

Lederne tar med: Middager, kos, kaffe/te, saft.

Vennlig gi beskjed i kommentarfeltet om dere har noen allergier vi må ta hensyn til.

 

Kiosk: Vi ber alle voksne unngå handling i dyreparken av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte:  Mandag 10. oktober fra kl.15:00 på Sjøstrand, Sumatraveien 6, 4623 Kristiansand. Lederne er tilstede og viser dere soveplass ved ankomsten.

Foreslått deltakerpris: Kr 200,- pr. familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig bare anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn.

Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det derfor slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Vibeke og Linda

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

Informasjon

Dato

10. okt - 13. okt 2022

Klokkeslett

15:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Vibeke og Linda

tlf: 920 63 051 / 450 37 760

sor-rogaland@enestaaendefamilier.no

Sted

Sjøstrand, Sumatraveien 6, 4623 Kristiansand

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Kr 200,- pr. familie

Start: 2. september
23:45
Slutt: 18. september
15:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding