Sør - Rogalandsgruppa inviterer til hyttetur i snøen 1-3 februar 2019

Sør- Rogalandsgruppa inviterer til en herlig helg i snøen 1-3 februar 2019

Aktiviteten passer for familier med barn fra 6 år og oppover.

Påmelding har startet.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Sør-Rogalandsgruppa har igjen gleden av å invitere til helgetur til idylliske Solheimsdalen i Sirdal 1-3. februar 2019

På denne turen kan alle melde sin interesse, men vi vil prioritere de som ikke har vært med oss på overnattingstur  i 2018,  Vi skal ha en aktiv dag på ski derfor ønsker vi med oss familier med barn fra skolealder å oppover. På denne turen må du kunne dele rom sammen med en annen familie. Alle må regne med å delta på ulike arbeidsoppgaver/kjøkkentjeneste og rengjøring før avreise søndag.

Fordeling av Plasser: Vi vil fordele plasser så rettferdig og klokt som mulig, og en email vil bli sendt til familiene som får tildelt plass iløpet av Søndagskveld den 20/01/2019

Fredag fra kl 18.00-19.00; Innsjekk og tildeling av rom.

 19.15 : vi samles i peisestova til felles velkomst og informasjon. Deretter går vi til kjøkken for å nyte felles kveldsmat. Etter mat er det noen familier som har ansvar for rydding og oppvask.

ca kl 20.30: Vi møtes i peisestova til litt bli kjent leker og kos.

21.15 - leggetid for de under 10 år.

21.45 - leggetid for de over 10 år.

23.00 helt rolig på bygget.

Lørdag 2.februar:

Vi møtes til frokost der vi fyller termoser og matbokser for en god dag i skibakken. Vi lager oss en pausebase, så kan dere velge om det er langrenn, slalåm eller akebrett som er ønsket aktivitet. 

Endelig program og forslag til pakkeliste vil bli sendt ut til de som får delta.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at all kiosk-handling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og misunnelige. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt. Alle har medbrakt matpakke, så vi benytter oss ikke av kiosken ved bakken/skitrekket

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Solheimdalen( hytta vår ligger der), innsjekk fra kl 18.00, kl 19.00 må alle vær på plass. Du må selv sørge for transport for deg og din familie, det blir en del kjøring til og fra skitrekk  iløpet av helgen.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person for mat og opphold. .Beløpet legges i en konvolutt merket med navn som leveres til leder ved ankomst. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå, kontakter du ansvarlig leder så finner vi en løsning på dette. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Ski og heiskort: Vi anbefaler alle som ønsker å stå på ski å låne dette av venner/familie eller på en frivillighetssentral, da det ofte er kostbart og lang ventekø på skisenteret. Heiskort betales av hver enkelt, 200,- pr stk maks 500,- pr familie. Gi oss beskjed ved påmelding hvor mange heiskort du ønsker.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om  at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Linda, Heidi og Camilla

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

Informasjon

Dato

1. feb - 3. feb 2019

Klokkeslett

18:00 - 12:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Linda Holm

45037760

time@enestaanedefamilier.no  

Sted

Øglendveien 21,4443 Tjørhom

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50,- pr person

Start: 6. januar
18:00
Slutt: 18. januar
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding