Sør-Rogalandsgruppa inviterer til hoppekveld hos Freedome i vinterferien. 

Sør-Rogalandsgruppa inviterer til hoppekveld hos Freedome trampolinepark, tirsdag i vinterferien.

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5 årsalderen og oppover, og de som ikke har vært med på lignende aktivitet før blir prioritert. 

Vennligst les all informasjon her før du melder dere på.

Tirsdag 25. februar møtes vi utenfor Freedome trampolinepark i Stavanger kl. 16:40.

Her skal vi hoppe og sprette sammen :)

Ha på lette klær, for her blir vi gode og varme, og ta gjerne med drikkeflaske så en kan slukke tørsten.

Etterpå blir det pizza fra Pizzabakeren og saft.

Gi beskjed om eventuelle allergier, så fikser vi til så godt vi kan innenfor Pizzabakerens meny.

Vi som ikke skal hoppe, koser oss med kaffe/te og en god drøs.

For å få lov å hoppe hos Freedome, må alle signere egenerklæringsskjema. 

Følg linken for å registrere deg og dine:

https://haveablast.rollerdigital.com/freedomestavanger/waivers/880?&_ga=2.251929226.2061120811.1580850077-1288421954.1578775109&_gac=1.238733748.1580850077.EAIaIQobChMIqPqDt-W45wIVDKWaCh2aLgqZEAAYASAAEgLSuPD_BwE#/

Fint om ALLE gjør dette FØR oppmøte. Så slipper vi å bruke tid på dette når vi kommer. 
I tillegg må vi bruke hoppesokker. Ta med dere som har. Betyr ingenting om det er Rush hoppesokker :) 
 
Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet - og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi. 

Oppmøte:Vi møtes presist kl. 16:40 utenfor Freedome trampolinepark Stavanger, Ryfylkegata 13. Lederne er lette å få øye på i sine røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen, og rød ballong. Her hilser vi på hverandre, "sjekker inn" og får på hoppesokker.

Parkering: Parkeringsplassen utenfor har betalingsautomat. Så reis gjerne kollektivt; 

Buss nr. 4 kjører fra Madla/Tjensvoll via Stavanger sentrum, (Klubbgaten v inngang Arkaden) og stopper rett utenfor Freedome. 
Buss nr. 1 kjører til/fra Hundvåg og stopper mellom tunnelene, ved rundkjøringen. Er kun et lite stykke å gå derfra.  

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr. 30,- pr. person betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8022 Freedome i vinterferien. Vi gjør oppmerksom på at innbetalte egenandeler ikke refunderes. 
Er prisen mer enn du klarer, vippser du bare mindre, det går helt fint. Har du derimot helt grei økonomi, er du velkommen til å betale litt mer. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord for å melde dere på aktiviteten. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om at du er på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon). 

Det er som vanlig bare mulig å melde på seg selv og egne barn. 

Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig den 17. februar. 

Når du står på ønskelisten, vet vi at du gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi p.g.a. sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :) 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her. 
Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord. 

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere! 

Vennlig hilsen frivillige ledere Vibeke, Linda og Hege 

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland 

Informasjon

Dato

25. feb 2020

Klokkeslett

16:40 - 19:45

Kontakt aktivitetsansvarlig

Vibeke, Linda og Hege 
tlf: 920 63 051 / 450 37 760 / 464 46 535 
Sor-rogaland@enestaaendefamilier.no

Sted

Ryfylkegata 13

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30,- pr. person

Start: 4. februar
22:00
Slutt: 16. februar
19:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding