Sør-Rogalandsgruppa inviterer til helg på Troll-Aktiv på Evje.

Sør- Rogalandsgruppa inviterer familier med barn/ungdom fra 10 år til ei spennende  helg på TrollAktiv på Evje

fredag 31. august til søndag 2. september

Påmeldingen starter 1. august. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi ønsker velkommen til en aktiv og spennende helg der både barn/ungdom og voksne skal få utfordre seg selv sammen med noen de akkurat har blitt kjent med. Vi kan nevne rafting og klatrepark med en lang zipline. Vi skal ha to aktiviteter på lørdag og en søndag før avslutning og hjemreise.

mer info om plassen finner du her: https://trollaktiv.no/

Mer nøyaktig program for aktivitetene vil komme etter at plassene er fordelt

Vi skal sove i lavvo, så for å bli med på denne turen må din familie kunne dele lavvo  med andre familier.

Ta med til deg og din familie: Dette er en aktiv utehelg, så uteklær etter VÆR er viktig, vannflaske, badetøy og håndkle, madrass/liggeunderlag, sovepose/dyne, samt et varmt teppe hvis natten blir kald.

Mat: Ta med brødmat,pålegg og drikke til deg og din familie for 4 måltid (tenk på at vi bruker mye energi en slik helg)

Vi ordner kveldsmat/middag,drikke og gotterier fredag og lørdagskveld. HUSK BESKJED ANGÅENDE EVENTUELLE ALLERGIER.

Vi minner om at alle våre arrangement er helt rusfrie.

Oppmøteplass: Fra kl 19.00 på fredagen sjekker vi inn på Troll-aktiv på Evje. Det er en kjøretur på ca 3 timer fra Ålgård

Har du ikke bil og trenger skyss til oppmøteplassen: Skriv det i beskjedfeltet når du melder deg på. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene og at den som sitter på deler på drivstoffutgiftene. En forutsetning for å få skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere slik at vi kjenner deg fra før.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales kontant ved fremmøte,  i en konvolutt merket med navnet ditt. Vi har ikke Vipps. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå, kontakter du en av oss ledere så finner vi en ordning.  Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

På denne turen vil vi prioritere fedre, samt de som ikke har vært med oss på flere av overnattingsturene vi har hatt så langt i 2018. 

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

De heldige som får bli med oss på denne kjekke helgen, vil få svar innen fredag 17. august kl 12.00. Husk å sjekke mailen i disse dager, for vi ønsker bekreftelse på at dere mottar plassen.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Rigmor, Linda og Ann Elisabeth

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland 

Informasjon

Dato

31. aug - 2. sep 2018

Klokkeslett

19:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Rigmor og Ann Elisabeth

90659906 /93034165

time@enestaaendefamilier.no

Sted

TrollAktiv Evje

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50,- pr pers

Start: 1. august
18:00
Slutt: 15. august
16:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding