Sør-Rogalandsgruppa inviterer til grøt og 'Teddybjørnens jul' på Bryne kino.

'Teddybjørnes jul' er en sjarmerende og morsom familiefilm inspirert av Alf Prøysens "Teddybjørnens vise", og handler om Teddybjørnens reise fra premiehylla på julemarkedet og ut i verden.  

<< Julefreden er i ferd med å senke seg over den vesle byen, men på det lokale julemarkedet er det fortsatt yrende liv. Mariann er ute for å gjøre et siste ærend da hun får øye på en teddybjørn på øverste hylle i lykkeboden. Øynene deres møtes, og hun er helt sikker på at hun ser en bevegelse. Lever han?  

Møtet mellom Mariann og Teddy blir starten på en overraskende og eventyrlig reise. >> 

 

Vi vil prioritere de som ikke har fått plass på Svartnissen eller Jul i Kongeparken på denne julekinoen. 

Filmen er tillatt for alle, har norsk tale og varer i 1 time og 18 min.  

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 27. november møtes vi kl. 14:45 ved inngangen til Bryne kino. Vi skal kose oss med grøt og saft i VIP-rommet før filmen begynner. Vennligst oppgi om du ønsker laktosefri grøt i beskjedfeltet når du melder din interesse.  (De kan ikke tilby melkefri grøt, dessverre.)

Alle vil også få hver sin popkorn eller baconcrispmeny før vi går inn i salen. Vi i Enestående familier oppfordrer alle til å ikke benytte kiosken utover dette slik at det da blir likt for alle.  

Til info: Julegrantenning og aktiviteter etter filmen utgår dessverre da arrangementet er blitt flyttet til lørdagen p.g.a. været.

 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Vi møtes kl. 14:45 inne ved Bryne kino. Lederne har på seg røde sekk, og er lett å få øye på. 

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr. familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn.

Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Vibeke og Hilde

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

Informasjon

Dato

27. nov 2022

Klokkeslett

14:45 - 17:15

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Vibeke og Hilde

Tlf: 920 63 051 / 984 84 893 

sor-rogaland@enestaaendefamilier.no 

Sted

Storgata 12, 4340 Bryne

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50,- pr. familie

Start: 14. november
19:30
Slutt: 21. november
16:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding