Sør-Rogalandsgruppa inviterer til formiddagscruise til Lysefjorden 12.August.2020

Vi har gleden av å invitere dere med på en spennende dag  på sjøen inn i Lysefjorden.

Dette er en tur med fantastiske opplevelser for store og små, og med kjekke aktiviteter for barna om bord. Vi seiler innover Lysefjorden med vår splitter nye elektriske båt. På vei mot Preikestolen stopper vi for å mate geitene som beiter i fjellveggen. De elsker når båten kommer på besøk! Vi drar innom Fantahålå hvor «fantene» gjemte seg for lensmannen i gamle dager før vi kommer til Preikestolen der Tom Cruise klatret i den stupbratte fjellveggen i filmen Mission Impossible 6. Vi fortsetter til Hengjanefossen hvor du risikerer å få en kald vanndusj i ansiktet!

Underveis kan barna lære å bli knutemester på en-to-tre, eller fargelegge tegninger av den flotte båten vår i akkurat de fargene de vil. Alle knute- og fargemestere belønnes med gratis vannis i kiosken.

Vennligst les all informasjon her før  du melder dere på aktiviteten.
Husk at dere må delta på hele arrangementet for å bli med

Onsdag 12.August møtes vi presis kl 09:30 ved strandkaien, Vågen i Stavanger.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet - og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Felles lunch: Når vi kommer tilbake til Stavanger går vi sammen  til Egon for å spise en deilig pizzabuffet.

Gi beskjed i kommentarfeltet om eventuelle allergier.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Vi møtes vi presis kl 09:30 ved  strandkaien, Vågen i Stavanger. Husk at båten går presist.
Lederne er lette å få øye på i sine  røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen.

Ta med: Det vil bli en lang dag, så ta gjerne med drikkeflaske og solkrem om været blir bra eller regntøy om være blir dårlig.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr. 50,- pr. familie betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8022 Lysefjorden. Vi gjør oppmerksom på at innbetalte egenandeler ikke refunderes.

Er prisen mer enn du klarer, vippser du bare mindre, det går helt fint. Har du derimot helt grei økonomi, er du velkommen til å betale litt mer.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord for å melde dere på aktiviteten. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om at du er på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig bare mulig å melde på seg selv og egne barn.

Når du står på ønskelisten, vet vi at du gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi p.g.a. sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side.   Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Linda og Vibeke

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

Informasjon

Dato

12. aug 2020

Klokkeslett

9:30 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Linda

Tlf:  450 37 760

sor-rogaland@enestaaendefamilier.no

Sted

Strandkaien,stavanger

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 22. juli
22:02
Slutt: 24. juli
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding