Sør-Rogalandsgruppa inviterer til Fangene på fortet.

Fangene på Fortet har 46 unike og morsomme celler med stor variasjonsgrad – som skal løses sammen som et lag. Fangene på Fortet i Stavanger er verdens største – flest rom! 

 

Denne aktiviteten passer for familier med barn fra 10 år .

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :) 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 2. oktober møtes vi kl. 11:30 på Fangene på fortet i Stavanger. Der hilser vi på hverandre før vi får litt info og deler oss opp i mindre grupper med 3-5 personer på hvert lag. Hver gruppe velger eget lagnavn før vi går inn på cellene. Der må en samarbeide for å løse utfordringene.  

Det er alltid noen celler som passer for alle, uansett fysisk form og alder. Cellene har ulik vanskelighetsgrad og inneholder bl.a.; balltalent, balanse, beregning, logikk, styrke, mattekunnskaper og hukommelse. Utenfor cellene beskrives det hvilke egenskaper det kreves for å løse oppgaven og hvor mange dere må være for å kunne fullføre rommet. 

Etter 1,5 time med kjekke utfordringer, får vi servert deilig pizza og kan kose oss med hyggelig drøs :) 

Vennligst oppgi eventuelle allergier i beskjed-feltet ved påmelding. 

Det er ikke behov for treningsklær, men noe lettere klær anbefales. Man kan bli noe varm under aktivitetene så de anbefaler at man har på seg en t-skjorte. 

 

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Vi møtes kl. 11:30 på Fangene på fortet i Stavanger. Lederne har røde t-skjorter/sekker og er lette å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde. 

Parkering: 4 timer gratis parkering i hele parkeringshuset som ligger vegg i vegg med lokalene til Fangene på fortet. Husk å registrere skiltnummer i resepsjonen ved ankomst. 

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr. familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn.

Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med, store som små, forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Vibeke og Heidi

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

Informasjon

Dato

2. okt 2022

Klokkeslett

11:30 - 14:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Vibeke og Heidi

Tlf: 920 63 051 / 970 97 671  

sor-rogaland@enestaaendefamilier.no 

Sted

Lagårdsveien 61, 4010 Stavanger

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50,- pr. familie

Start: 12. september
19:45
Slutt: 22. september
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding