Sør-Rogalandsgruppa inviterer til familiejulebord på Skurvetunet på Ålgård.

Vi skal kose oss med deilig julebuffé i Bjørnestova.

På denne aktiviteten prioriteres familier som ikke har fått plass på andre juleaktiviteter. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 11. desember møtes vi på Skurvetunet på Ålgård hvor vi skal ha vårt eget familiejulebord :) Møt opp i Bjørnestova kl. 13:50. (Bygget er rett fram når du kjører inn og er merket med navn.)

Det blir deilig julebuffé med; ribbe, pinnekjøtt, lutefisk, medisterkaker, pølser og mye godt tilbehør. Julens klassiske desserter kan vi også forsyne oss av; multekrem, karamellpudding og riskrem med deilig bringebærsaus. 

Ta med sangstemmen, så synger vi litt julesanger for å komme i god julestemning :) Barna får også kose seg med å pynte hvert sitt pepperkakehjerte <3 

Hvis man har lyst, kan man gjerne pynte seg litt denne dagen. 

Vennligst oppgi eventuelle allergier i beskjed-feltet ved påmelding, så undersøker vi hva de kan tilpasse. 

 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl. 13:50 i Bjørnestova på Skurvetunet på Ålgård. Lederne har røde luer og er lette å få øye på.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser.

De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist 27/11.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Vibeke, Linda og Hilde

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

Informasjon

Dato

11. des 2022

Klokkeslett

13:50 - 16:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Vibeke og Linda

tlf: 920 63 051 /450 37 760

sor-rogaland@enestaaendefamilier.no 

Sted

Skurvebakkane 16, 4331 Ålgård

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30,- pr. person

Start: 17. november
16:30
Slutt: 27. november
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding