Sør-Rogalandsgruppa inviterer til Familiedag i Kongeparken lørdag 9.juni kl 09.45 - 18.00

.

Sør- Rogalandsgruppa inviterer til familiedag i Kongeparken 

Lørdag 9. juni - 18 kl 09.45 - 18.00

Aktiviteten passer for hele familien.

Påmelding starter søndag 3. juni kl 18.00

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 9. juni kl 09.45 møtes vi ved hovedinngangen til Kongeparken på Ålgård for å nyte en hel dag i denne flotte fornøyelsesparken. Her kan en nyte akkurat hva en ønske. Her er dyr, traktorer og karuseller av alle slag! Du har mulighet til å prøve absolutt alt om du klarer. Vi møtes alle til felles lunsj-buffet på oppgitt tid og sted (info kommer når vi møtes).  Vi trenger beskjed om evt allergier.

Ta gjerne med: Klær etter vær, niste og drikke for dagen er lang og en trenger påfyll av energi.

Oppmøteplass: 09.45 utenfor hovedinngangen til Kongeparken. Vær presis.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales kontant ved fremmøte i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå kontakter du en av oss så finner vi en løsning sammen. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker). Dere vil senere motta en mail med informasjon om dere har fått plass eller enda står på ønskelisten.

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen lederne

Ann Elisabeth og Camilla

IOGTs Enestående familier Sør-Rogalandsgruppa 

Informasjon

Dato

9. juni 2018

Klokkeslett

9:45 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Ann Elisabeth / Camilla

93034165/92480153

time@enestaaendefamilier.no

Sted

Kongeparken Ålgård

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50,- pr person

Start: 3. juni
18:00
Slutt: 6. juni
19:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding