Sør - Rogalandsgruppa inviterer til familiedag i Kongeparken lørdag 2.juni 09.45 -18.00

Sør- Rogalandsgruppa inviterer til familiedag i Kongeparken 

Lørdag 2. juni - 18 kl 09.45 - 18.00

Aktiviteten passer for hele familien.

Påmelding starter søndag 27. mai kl 18.00

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 2. juni kl 09.45 møtes vi ved hovedinngangen til Kongeparken på Ålgård for å nyte en hel dag i denne flotte fornøyelsesparken. Her kan en nyte akkurat hva en ønsker! Her er dyr, traktorer og karuseller av alle slag. Du har mulighet til å prøve absolutt alt om du klarer. Vi møtes alle til felles lunsj-buffet på oppgitt tid og sted (info kommer når vi møtes). 

Ta gjerne med: Klær etter vær, litt niste og drikke da dagen er lang.

Vi oppfordrer til minst mulig kjøp av parkens mange fristelser for å unngå kjøpepress.

Oppmøteplass: 09.45 utenfor inngangen til Kongeparken. Vær presis.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales kontant ved fremmøte i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå kontakter du oss så finner vi en løsning. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker). Dere vil senere motta en beskjed om dere har fått plass eller fortsatt er på ønskelisten.

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen ledere Linda og Heidi 

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

Informasjon

Dato

2. juni 2018

Klokkeslett

9:45 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Linda/ Heidi

45037760/97097671

time@enestaaendefamilier.no

Sted

Kongeparken Ålgård

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50,- pr person

Start: 27. mai
18:00
Slutt: 30. mai
19:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding