Sør-Rogalandsgruppa inviterer til Bumpersfotball for familier med barn/ungdom fra ti år og oppover

Sør-Rogalandsgruppa inviterer familier med barn/ungdom fra 10 år og oppover(søsken fra 8 år kan få delta)

til bumpersfotball med pizza

fredag 27.april kl 17.45 til  ca 20.30. viktig å ver presis

Påmelding starter søndag 22.april kl 18.00

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

27.april kl 17.45 møtes vi på Actionball på Vibemyr til vill glede og spenstige rull.

Vi starter med å dele barna/ungdommene inn i lag,så blir det to lag omgangen på banen med denne ballen rundt oss. Etter alle lagene er ferdig med, hvis det er tid igjen er det de voksne sin tur. Etter 1,5 time på banen skal vi nyte herlig pizza og leskende drikke 

Ta gjerne med/husk: vannflaske og lette og ledige klær

Oppmøteplass: kl 17.45 på Actionball på Vibemyr (vær presis)

Du må delta på hele arrangementet for å kunne melde deg på.

På dette arrangementet  er det begrensede plasser, derfor vil nye familier og fedre med barn bli prioritert. Fristen for påmelding er tirsdag 24.4.18 kl 18.00. De som er de heldige å få bli med oss til actionball denne gangen vil få mail fra oss onsdag 25.4.18 etter kl 20.00. Vennligst sjekk mailen din etter dette da vi må ha raskt bekreftelse på at du/dere tar imot plassen.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person, både voksne og barn Betales kontant ved fremmøte,  i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Rigmor og Ann Elisabeth

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

Informasjon

Dato

27. april 2018

Klokkeslett

17:45 - 20:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Rigmor og Ann Elisabeth

90659906/93034165

time@enestaaendefamilier.no

Sted

Dyre Vaas vei 61, Sandnes

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50,- pr barn/voksen

Start: 22. april
18:00
Slutt: 24. april
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding