Sør-Rogalandsgruppa inviterer til bowling og shuffle på Stadion bowling på Bryne stadion.

Sør-Rogalandsgruppa inviterer til bowling og shuffle på Stadion Bowling på Bryne stadion. 

 

Denne aktiviteten er for barn over 10 år og deres foreldre.

Vennligst les all informasjon nedenfor her  før du melder deg på aktiviteten. 

Lørdag 2. november møtes vi på utsiden av Stadion Bowling på Bryne stadion kl. 15:45. Her skal både barn og voksne få bowle og spille shuffle før vi nyter et godt måltid sammen. 

Når vi kommer inn deles vi i to grupper, der den ene gruppen begynner med bowling mens den andre spiller shuffle. Etter to runder med bowling bytter vi, før vi får deilig mat og drikke. Dere kan velge mellom 3 menyer. Vennligst oppgi hvilket menynr. i kommentarfeltet, hver enkelt vil ha, og gi oss også beskjed om dere har noen allergier vi må ta hensyn til. 

1) Strimlet biffkjøtt, grønnsaker og pommes frites. 

2) Club Sandwich m/saftig kyllingbryst, bacon og salat.

3) Hamburger eller vegan-burger, salat og pommes frites.  

Aktiviteten varer i 3-3,5 time alt etter hvor lang tid vi bruker på de to rundene med bowling.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet - og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres. 

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte:Vi møtes presist kl. 15:45 utenfor Stadion Bowling på Bryne stadion. Her er det p-plass rett utenfor. Kommer du med tog/buss er det bare et lite stykke å gå bort. Lederne er lette å få øye på i sine røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr. 20,- pr. person betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169Merk betalingen: 8022 Stadion bowling. Vi gjør oppmerksom på at innbetalte egenandeler ikke refunderes. 

Er prisen mer enn du klarer, vippser du bare mindre, det går helt fint. Har du derimot helt grei økonomi, er du velkommen til å betale litt mer. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord for å melde dere på aktiviteten. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om at du er på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon). 

Det er som vanlig bare mulig å melde på seg selv og egne barn. 

Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig fredag 25. oktober. 

Når du står på ønskelisten, vet vi at du gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi p.g.a. sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes det oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her. 

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord. 

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere! 

Vennlig hilsen frivillige ledere Vibeke og Lene 

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland 

Informasjon

Dato

2. nov 2019

Klokkeslett

15:45 - 19:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn : Vibeke og Lene

Telefonnummer: 920 63 051 / 984 60 195

E-post: time@enestaaendefamilier.no  

Sted

Trallfavegen 1, 4344 Bryne

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 20,- pr. person

Start: 10. oktober
0:00
Slutt: 24. oktober
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding