Sør-Rogalandsgruppa inviterer til Bowling og Lazertag på Lucky Bowl mandag 10.oktober

Lucky Bowl Mariero

Her skal vi spille bowling, spise hamburger og kjempe en kamp med Lazertag.

Som alltid i høstferien prøver vi å få gitt alle minst et tilbud om aktivitet, og her vil de med barn fra skolealder og oppover bli prioritert.

Vennligst les all informasjon nedenfor før du melder deg på aktiviteten.

Mandag 10. oktober møtes vi på Lucky Bowl på Mariero kl.17.45.

Her skal vi spille bowling og nyte et godt hamburger måltid sammen. Vi avslutter med en spennende runde med Lazertag, både voksne og barn.

Kiosk:I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet - og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det må vi alle respektere.

Oppmøte: Vi møtes presis kl.17.45 på Lucky Bowl Mariero mandag 10.oktober. Lederne er lette å få øye med sine røde sekker på ryggen.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr. 20,- pr. person betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Vi gjør oppmerksom på at innbetalte egenandeler refunderes ikke.

Er prisen mer enn du klarer, vippser du bare mindre, det går helt fint. Har du derimot helt grei økonomi, er du velkommen til å betale litt mer.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord for å melde dere på aktiviteten. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om at du er på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (Det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig bare mulig å melde på seg selv og egne barn.

Når du står på ønskelisten, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi p.g.a sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her. 

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? 

Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillige ledere Lene og Hilde

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland 

Informasjon

Dato

10. okt 2022

Klokkeslett

17:45 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Lene & Hilde 

Tlf: 984 60 195 / 984 84 893 

Sor-rogaland@enestaaendefamilier.no

Sted

Langflåtveien 29 4017 Stavanger

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 20 kr pr pers

Start: 18. september
22:00
Slutt: 30. september
16:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding