Sør-Rogalandsgruppa inviterer til Bowling og Lazertag 4.Mars

Sør-Rogalandsgruppa inviterer til Bowling og Lazertag 4.Mars 

 

 

Nå skal vi spille bowling og kjempe en kamp med Lazertag. 

Pga corona situasjonen er det meget få plasser. Derfor vil familier med barn i alderen 8-13 som ikke har vært med på bowling før være prioritert denne gangen. 

Vennligst les all informasjon nedenfor før du melder deg på aktiviteten. 

 

Torsdag 4. Mars møtes vi på utsiden av Lucky Bowl på Mariero kl.16:45.  

Her skal vi nyte et godt måltid sammen før det blir bowling. Så avslutter vi med en spennende runde med Lazertag, både voksne og barn.  

 

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre. 

 

Dette innebærer også at vi ikke kan samkjøre, og at hver enkelt derfor må komme seg til aktiviteten på egenhånd. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet - og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det må vi alle respektere. 

Oppmøte: Vi møtes presis kl 16:45 utenfor Lucky Bowl på Mariero. Lederne er lette å få øye med sine røde sekker på ryggen. 

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr. 20,- pr. familie betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8022 Bowling. Vi gjør oppmerksom på at innbetalte egenandeler refunderes ikke. 

Er prisen mer enn du klarer, vippser du bare mindre, det går helt fint. Har du derimot helt grei økonomi, er du velkommen til å betale litt mer. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord for å melde dere på aktiviteten. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om at du er på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (Det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon). 

Det er som vanlig bare mulig å melde på seg selv og egne barn. 

Når du står på ønskelisten, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi p.g.a sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :) 

Strever du med innlogging finner du informasjon her. 

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord. 

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :) 

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere! 

Vennlig hilsen frivillige ledere Lene og Camilla 

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland 

Informasjon

Dato

4. mars 2021

Klokkeslett

16:45 - 19:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Lene & Camilla 

tlf: 984 60 195 / 414 19 848 

sor-rogaland@enestaaendefamilier.no 

Sted

Lucky Bowl Mariero

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 20 kr

Start: 19. februar
13:16
Slutt: 26. februar
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding