Sør-Rogalandsgruppa inviterer til bowling og burger på Stadion bowling 16. mai.

Sør-Rogalandsgruppa inviterer til bowling og burger på Stadion bowling.

De eldste barna, tenåringene prioriteres denne dagen. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 16. mai møtes vi på Stadion Bowling på Bryne stadion kl. 17:40. Her skal både barn og voksne få bowle etter at vi har spist en deilig burger med pommes frites. 

Oppgi hvilken burger dere ønsker i beskjed feltet når dere melder dere på. Dette for at matserveringen skal gå enklest og raskest mulig. Gi også beskjed om dere har noen allergier vi må ta hensyn til.  

Dere kan velge mellom:  

'Klassiker' (crispisalat, tomat, rødløk og garlic mayo)   

'Ost og bacon' (bacon, cheddar, crispisalat, tomat, rødløk og garlic mayo). 

'Plain Klassiker' hvis du ønsker burgeren helt 'plain'.   

De som ikke oppgir noe, vil få servert Klassiker. 

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Vi møtes presist kl. 17:40 på Stadion Bowling på Bryne stadion. Her er det p-plass rett utenfor. Kommer du med tog/buss er det bare et lite stykke å gå bort. Lederne er lette å få øye på i sine røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen. 

Vår foreslåtte deltakerpris:Kr. 20,- pr. person betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8022 Bowling mai. Vi gjør oppmerksom på at innbetalte egenandeler ikke refunderes. 

Er prisen mer enn du klarer, vippser du bare mindre, det går helt fint. Har du derimot helt grei økonomi, er du velkommen til å betale litt mer. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig bare mulig å melde på seg selv og egne barn.

Aktiviteten har begrenset antall plasser, og de fordeles så rettferdig som mulig 14. mai. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

 

Vennlig hilsen frivillige ledere Vibeke og Anna 

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland 

Informasjon

Dato

16. mai 2020

Klokkeslett

17:40 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Vibeke og Anna 

tlf: 920 63 051  /  407 67 999 

sor-rogaland@enestaaendefamilier.no 

Sted

Trallfavegen 1

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 20,- pr. person

Start: 12. mai
22:30
Slutt: 14. mai
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding