Sør-Rogalandsgruppa inviterer til bowling og burger.

Bowling og burger hos Lucky Bowl på Åsen - blir du med ?

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5 års alder og oppover, vi prioriterer de under 10 år denne søndagen.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 13. mai møtes vi på Lucky Bowl (Åsen) for å spille bowling og spise burger.

 

Oppmøteplass: Kl. 12.45 på Lucky Bowl avd Åsen.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå tar du kontakt med en av lederne så løser vi det. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig kun anledning til å melde på seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Linda og Camilla

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

Informasjon

Dato

13. mai 2018

Klokkeslett

12:45 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Linda 45 03 77 60

Camilla 924 80 153

time@enestaaendefamilier.no

Sted

Auglendsmyrå 9

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 7. mai
23:29
Slutt: 10. mai
19:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding